MHP Kocaeli İl Başkanlığı Hakkındaki İddialar Asılsız Çıktı
29 Ekim 2025 18:09

MHP Kocaeli İl Başkanlığı Hakkındaki İddialar Asılsız Çıktı

Son günlerde yerel basında MHP Kocaeli İl Başkanlığı hakkında çıkan iddialar, Belediye Meclis Üyesi Fatih Galyan tarafından sosyal medya üzerinden yalanlandı. Galyan, hakkındaki haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirterek hukuki sürecin başlatılacağını açıkladı.

Beyza Akgüneş Tüm haberleri

Son günlerde yerel basında yayımlanan “MHP Kocaeli’de İl Başkanı Aranıyor!” başlıklı haberler, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Teşkilatı tarafından yalanlandı. MHP Belediye Meclis Üyesi Fatih Galyan, hakkındaki iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirterek, hukuki süreç başlatılacağını açıkladı.

Fatih Galyan, sosyal medya hesabından iddiaları yalanladı

Galyan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yıllardır onur ve şerefle görev aldığı partide hâlen Belediye Meclis Üyesi olarak hizmet vermeye devam ettiğini vurguladı. “Bugün bazı basın yayın organlarında hakkımda çıkan haberler tamamen asılsızdır. Şahsımla alakalı herhangi bir görüşme veya buluşma gerçekleşmemiştir. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanımız Sayın Tuncay Batı’nın her zaman olduğu gibi bugün de yanındayım” ifadelerini kullandı.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı ise yaptığı resmi açıklamada, son dönemde sosyal medya ve bazı basın organları üzerinden yürütülen itibar suikastlarının teşkilat nezdinde hiçbir karşılığı olmadığını belirtti. Açıklamada, teşkilata zarar vermeye çalışanların amaçlarına ulaşamayacağı ve partinin çalışmalarının birliğini, dirliğini ve azimle sürdürdüğü vurgulandı.

Açıklamada ayrıca, Cumhur İttifakı’na bağlılığın güçlü şekilde devam edeceği ve MHP’nin liderinin izinde, milletin yanında olmaya kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

Güncelleme: 29 Ekim 2025 18:18
BENZER HABERLER
emel durak masaüstü
lunapark
kaan uçar masaüstü
bemove beyza erenkaya masaüstü
X