MHP TAM KADRO MEYDANDA OLACAK!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 10. Açılış bayramı programı için 6 Ağustos cumartesi günü Kocaeli’ ye gelecek. MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt program öncesi yaptığı açıklama da ;” Cumartesi günü biz de tüm teşkilatlarımızla orada olacağız” dedi.
Bir süredir toplu açılış programları için Türkiye’yi gezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek olan 10.Açılış bayramına katılmak üzere Kocaeli’ ye gelecek. 1,5 yılı aşkın sürenin ardından yeniden Kocaeli halkı ile bir araya gelecek Erdoğan için AK Parti kadrolarının yanı sıra ittifak ortağı MHP kadroları da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kocaeli ziyareti için vites yükseltti. “ Tüm teşkilatlarımız Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı anlayınız, tanıyınız, tanıtınız sözünü bir emir telakki etti” diyen Kurt, bu sözün gereğini yapacaklarını ve cumartesi günü tüm teşkilat ile beraber Milli İrade Meydanında yer alacaklarını söyledi.
“BU SÖZÜN GEREĞİNİ YERİNE GETİRİYORUZ”
"Cumhurbaşkanı’na en büyük desteği göstermek için MHP’de tam kadro meydanda olacaktır" diyen MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt gazetemize yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;
“Sayın Cumhurbaşkanımız hem Cumhurbaşkanı hem de 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak da adaylığını ilk açıklayan, Sayın Genel Başkanımız devlet Bahçeliydi dolayısıyla Kocaeli’nin boynunu yere düşürmemek, Kocaeli’ ye her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımıza büyük ve yüksek desteğini göstermek için Cumartesi günü Milliyetçi Hareket Partisi kadroları da tam anlamıyla Milli İrade Meydanın da olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızı Kocaeli de bağrına basacak inşallah. Tüm teşkilatlarımız Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı anlayınız, tanıyınız, tanıtınız sözünü bir emir telakki etti. Dolaysıyla biz her yerde bu sözün gereğini yerine getiriyoruz, Cumartesi günü de inşallah biz de tüm teşkilatlarımızla orada olacağız İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatacağız” ifadelerini kullandı.