MHP’li meclis üyelerinden Hürriyet’e soru yağmuru
05 Ocak 2021 14:57

MHP’li meclis üyelerinden Hürriyet’e soru yağmuru

Yunus Emre Kültür Merkezinde saat 14.00’da başlayan yılın ilk İzmit belediye meclisinde meclise MHP’li Meclis üyeleri çok sayıda önerge verdi

MHP’li meclis üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz mecliste İzmit belediye başkanı Fatma Kaplan Hüriyet’i soru yağmuruna tuttu.

MHP’li meclis üyeleri;

İğnelere konulan uyuşturucu dozunu kim ayarlıyor?

Eğer İğneler Standart ise ilave dozu kim koydu?

Özellikle öldürücü olması için farklı bir yerden mi satın aldı?

Eğer alındı ise nereden alındı?

Organizasyon Ambulans şoförü tarafından mı yapıldı? Kimler yardım etti?

“Belediye Başkanı Fatma Kaplan’a köpeklerle ilgili şikayet gitmeyecek” ne demektir?

Belediye başkanına gidecek şikayetlerin korkusu mu personele cinayet işletti?

Böyle bir işe kendi başlarına karar verebilen personel Belediyede başı bozukluğun göstergesi değil midir?

İzmit Belediyesinde ki liyakat bu mudur?

Bu birime alına personel nasıl seçildi?

Köpeklerin ölüleri nereye ve kimler tarafından atıldı?

Suç sadece tetikçilik yapanların mı yoksa başka bir yerden gelen bir emir var mı..?

iki haftadır süren sürek avlarının gerçekte kaç köpeğin hayatına mal oldu? Söylendiği üzere kayıp 50 civarı köpek ile belediyemizin bir  bağlantısı var mıdır? Belediyemizce soruşturma için görevlendirilen kim veya kimler? Görevlendirilen kişiler konu hakkında bilgi, birikim sahibi kişiler mi? Yeterlilikleri var mı? Belediyemizdeki görevleri ne?

Göreve gelmeden önce personele belirttiğiniz ödenmeyen farkları ödeyecek misiniz? 400 Temizlik işçisinin mesailerini ödeyecek misiniz? Belediyemiz ve iştiraklerinde kaç kişi askeri ücretle çalışmaktadır? Askeri ücretin 3100 lira olduğunu belirttiniz bu ücret bekara mı? Evli çocukluya mı? Bekara ise evli ve çocukluya ne kadar? Her ikisine de ise adil oluyor mu?

MHP’li meclis üyeleri İlker Kazan ve Engin Duymaz, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e Barosu binasının reklam duvarını sordu. Önerge’de şu ifadeler yer aldı: “Reklam için yıllık 85 bin TL 4 yıllık 340 bin TL ödeme yapılan baronun bulunduğu binada da sadece sizin reklamınız mı olacak? Yoksa diğer 11 ilçede CHP den aday olacak belediye adayları da kullanacak mı?

O duvarda bizde day olursak ücretsiz kullanabilecek miyiz? Kullanabileceksek rezervasyon kaç ay ya da kaç günlük ve nereden yapılacak? Sonuçta o duvar 05.06.2024 yılına kadar belediyemizce 340 bin TL’ye kiralanmıştır. Sizce sadece sizin için ödenen reklam paraları tüyü bitmemiş yetim hakkına girmekte midir? Seçime kadar İzmitlilerin verdiği vergilerle siz şahsi reklamlarınızı ödemeye devam edecek misiniz? Reklamlarınızdan bazıları domates, patlıcan reklamıdır. Ekilen alanlarımızdan ne kadarlık bir ürün hasadı olmuştur? Aralık ayı kaç ton ürün elde edilmiştir? sorularını yöneltti.

 

Güncelleme: 05 Ocak 2021 14:58
BENZER HABERLER
KOTO
kaan uçar masaüstü
X