
MHP İzmit Öğretmenlerini unutmadı!
İzmit’te temaslarını sürdüren MHP İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan ve yönetimi, Türk Eğitim-Sen Kocaeli 1 No’lu Şube’ye ziyarette bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit İlçe Başkanı İlker Kazan, göreve geldiği günden bu yana misafirlerini kabul ederken diğer taraftan da kurum, STK, sendika ve vatandaş ziyaretlerine sürdürüyor. İlker Kazan ve MHP İzmit İlçe Yönetimi’nin bugünkü adresi Türk Eğitim-Sen Kocaeli 1 No’lu Şube oldu. Kazan’ı Şube Başkanı Yaşar Şanlı ve sendika yöneticileri karşıladı. Güncel meseleler ve eğitimcilerin beklentilerinin konuşulduğu ziyarette MHP heyeti notlarını aldı.
SENDİKALARLA TEMAS DEVAM EDECEK
Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Kazan, “Ülkemizin en önemli sendikalarından biri olan Türk Eğitim-Sen’e yaptığımız ziyaret oldukça verimli geçti. Yaşar Şanlı Başkan ve yönetimine nazik ev sahipliği için teşekkür ederiz. Geleceğimizin mimarı eğitimcilerimizin beklentilerini ve güncel meseleleri konuştuğumuz ziyarette gereken notlarımızı aldık. MHP İzmit İlçe Teşkilatı olarak sendikalarımızla temaslarımıza devam edeceğiz” dedi.