Ömer Özkan yönetimini kuruyor!
21 Aralık 2024 19:28

Anahtar Parti'de Ömer Özkan yönetimini kuruyor!

Anahtar Parti İzmit İlçe Başkanı Ömer Özkan, yönetim kurulunu oluşturma sürecine yoğun bir şekilde devam ediyor. Yönetim kuruluna gösterilen yüksek ilgi dikkat çekerken, Özkan, adaylarla birebir görüşmeler gerçekleştiriyor. İzmit İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen istişare toplantılarında, yönetim kurulunda yer almak isteyen isimlerle fikir alışverişinde bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta Anahtar Parti İl Başkanı Nurettin Bulut tarafından İzmit İlçe Başkanlığı görevine atanan Ömer Özkan, vakit kaybetmeden çalışmalara başladı. Konuya ilişkin açıklamalarında, sürecin hızlı ilerlediğini ve kısa sürede ilçe yönetiminin oluşturulacağını vurguladı:

"En kısa sürede ilçe yönetimimizi tamamlayarak sahada çalışmalara başlayacağız."

“MEMLEKTİMİZE BORÇLUYUZ”

Özkan, yaptığı konuşmada Anahtar Parti’nin milletle bağını ve kuruluş felsefesini şu sözlerle dile getirdi:
"Genel Başkanımız Yavuz Ağıralioğlu’nun dediği gibi, Anahtar Parti milletimizin kalbine kurulmuş bir partidir. Biz, kendimizi memleketimize borçlu hissederek bu yola çıktık. Bu süreçte, aynı duyguları paylaşan çok değerli arkadaşlarımızla bir araya geldik. İlçe yönetiminde görev almak isteyen birçok adayımız var ve bu yoğun ilgi bizi memnun ediyor. Amacımız, bu süreci en iyi şekilde yönetmek ve partimize en uygun ekibi oluşturmaktır."

“TEMELLERİMİZİ SAĞLAM ATIYORUZ”

Özkan, ilçe yönetimini oluşturma çalışmalarını hızla tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. Ancak bu süreçte dikkatli ve sağlam adımlar atılması gerektiğinin altını çizdi:
"Heyecanımız ve enerjimiz tam. Milletimizin umudu olarak sahaya çıkmaya hazırız. Ancak yeni bir parti olarak ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. Bugün attığımız temeller, gelecekte partimizin uzun yıllar ayakta kalmasını sağlayacak. Büyük bir iddiamız var: Ülkemizi yönetmek! Bunun için sağlam temeller atmamız şart. Amacımız milletimizle samimi ve kalıcı bir bağ kurmaktır."

“MİLLETİN PARTİSİYİZ”

Yeni bir siyasi partinin merkez ilçe başkanı olmanın getirdiği sorumluluğun farkında olduğunu belirten Özkan, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:
"Tüm mücadelemiz, çocuklarımıza daha güzel bir memleket bırakmak için. Anahtar Parti, merkezinde milletin olduğu bir partidir. Büyük bir Türkiye hayali kuruyoruz ve bu yolda bizimle birlikte yürümek isteyen herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Gelin, bu mücadeleyi hep birlikte verelim.

Güncelleme: 21 Aralık 2024 19:31
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
Kadir bayrak 23:17 - 21 Aralık 2024

Başkanım Allah cc çıkmış olduğumuz bu yolda başarılarının devamını dilerim bizim de üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız bilmenizi isterim eminim başarılı olacaksınız saygılarımla

0 Beğenmedim
X