Özhaseki Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi: “Kılıçdaroğlu’nun iktidarda olduğu bir dönemde pandemiye yakalansaydık halimiz ne olurdu?
21 Haziran 2022 00:42

Özhaseki Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi: “Kılıçdaroğlu’nun iktidarda olduğu bir dönemde pandemiye yakalansaydık halimiz ne olurdu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “AK Parti’nin olduğu bir dönemde pandemiye yakalandık. Ya Kılıçdaroğlu’nun iktidarda olduğu bir dönemde pandemiye yakalansaydık halimiz ne olurdu? Bunu bir düşünün” ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı tarafından 66.'sı düzenlenen Danışma Meclisi, Mevlana Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleşen Danışma Meclisi'ne, "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Zeybek, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Serpil Yılmaz ve Davut Coşkun Şiviloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Ozan Denli, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti Kocaeli eski İl Başkanı Mahmut Civelek, il, ilçe yöneticileri ve partililer" katılım sağladı.

 

Danışma meclisinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ;“Sizler arkamızda durduğunuz sürece Allah’ın izniyle bizim aşamayacağımız hiçbir engel yok. 1990’lı yılların başlarında ticaret yapıyordum ve vakıf başkanıydım. İstanbul’da yemek yerken yanımıza uzun boylu bir delikanlı geldi. O isim Recep Tayyip Erdoğan’dı. Derdini ve davasını anlatmaya başladı. Kalktıktan sonra herkes bu adamın yüzünde nur var dedi. Allah bizi iyilerle beraber etsin. Siz Tahir Başkan’a destek vermezseniz bu kadar iş nasıl ortaya çıkar?” diye konuştu.

 

“Ya Kılıçdaroğlu’nun iktidarda olduğu bir dönemde pandemiye yakalansaydık?”

Cumhuriyet dönemindeki bütün hükümetlerden daha başarılı olduklarını söyleyen Özhaseki, “Birçok Allah dostunun ve Cumhurbaşkanımızın başlattığı mücadele bugünlere kadar geldi. O kadar çok başarımız var ki, şükrediyoruz. Cumhuriyet tarihindeki bütün hükümetlerden başarılıyız. AK Parti’nin olduğu bir dönemde pandemiye yakalandık. Ya Kılıçdaroğlu’nun iktidarda olduğu bir dönemde pandemiye yakalansaydık halimiz ne olurdu? Bunu bir düşünün. Savunma sanayisinde 75 milyar dolarlık projemiz var. Teröristlere dünyayı dar ediyoruz. Bu listeyi sabaha kadar saysak bitiremiyoruz” şeklinde konuştu.

“Bizim ümmete ve tarihe karşı sorumluluğumuz var”

Sıradan bir parti olmadıklarını ve vesayetçi yapıyla mücadele ettiklerini vurgulayan Özhaseki, “Biz göreve gelene kadar seçilmişlere dünyayı dar eden vesayetçi bir yapı vardı. Seçilmiş insanların başına çorap örmek için hazır bekliyorlardı. Ülkeyi yönetilemez hale getirip darbe yapıyorlardı. Bu yapıyı her dönemde gördük. Bütün siyasiler bunları biliyordu ama hiçbirinin gücü bunu düzeltmeye yetmiyordu. O vesayetçi yapıyı toprağın altına gömen Recep Tayyip Erdoğan’dır. 15 Temmuz gibi bir gecede lanetli adamlar ortaya çıktı. Bin bir zorluklar içerisinde neyse ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve sizler vardınız. Biz sıradan bir parti değiliz. Bizim ümmete ve tarihe karşı sorumluluğumuz var” ifadelerini kullandı.

Özhaseki, 'Bu yeni dönemde belediyecilik farklı bir boyutta anlaşılıyor CHP'liler tarafından. Ya şov yaparak ya tuhaf birtakım işler yapıp gündeme gelmek suretiyle veyahut da algı operasyonları çekerek iş yapmadan iş yapıyormuş gibi gözükerek. Bir şey var olmadan varmış gibi sunarak belediyecilik yapmaya çalışıyorlar. Milletimizin de dikkatinden bu kaçmıyor. İnşallah biz burada yine hizmet için geliyoruz.' ifadelerini kullandı.

 

Güncelleme: 21 Haziran 2022 01:21
BENZER HABERLER
fizyoterapist
kaan uçar masaüstü
X