Pelin Coştur, Hürriyet’in vekili mi oldu?
30 Ekim 2019 10:22

Pelin Coştur, Hürriyet’in vekili mi oldu?

İzmit Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Kuruçeşme Kapalı Halı Saha’da minikler için Cumhuriyet Kupası düzenledi. Düzenlenen etkinlikte İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur’un konuşma yapması, "Başkan Hürriyet’in vekili mi oldu?" sorularının sorulmasına neden oldu.

İzmit Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Kuruçeşme Kapalı Halı Saha’da minikler için Cumhuriyet Kupası düzenledi. İzmit Belediyespor, Çenesuyu Plajyoluspor, Okanspor ve Yıldızspor olmak üzere 4 takımın katıldığı turnuvada tüm takımların puanlarının eşit olmasıyla sebebiyle turnuvaya katılan tüm takımlar şampiyon ilan edildi. Büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen turnuvada çocukların heyecanı ise görülmeye değerdi. Sporcu velilerinde yoğun ilgi gösterdiği turnuvaya İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Emre Ercanlı, Rakıf Yel ve İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz’de katıldı.

 

Hürriyet’in vekili mi oldu?

 

İzmit Belediyesi’nin minikler için düzenlediği turnuvada Başkan Coştur’un konuşturulması, kafalarda soru işareti bıraktı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in vekili edasıyla Belediyenin düzenlediği müsabakada İyi Parti İlçe Başkanı olarak konuşma yapması veliler tarafından eleştirildi.Başkan Hürriyet'in İzmit Belediyesi'nin düzenediği programlarda İYİ Parti ittifakına da sahip çıktığı, etkinliklerde siyaset yapmasına fırsat verdiği gözler önüne serildi.

 

 

Güncelleme: 30 Ekim 2019 10:49
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X