YILDIRIM’DAN ÇAKAR’A CEVAP GELDİ!
CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, geçtiğimiz gün İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve İlçe Başkanı Hakan Çakar’dan habersiz KYÖD’de partililerle buluştu. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ise buna tepki gösterdi. Çakarın açıklamasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Yıldırım” Hiç Kimse Yanlış Anlam Çıkarmasın“dedi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, il ve ilçe başkanlarının haberi olmaksızın partililerle, KYÖD’de bir araya geldi. Toplantıya Yıldırım’ın yanı sıra İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Engin Akbulut, İzmit Belediyesi Meclis üyesi Ersin Alparslan da katıldı. Toplantının gizli bir şekilde yapılması ise parti içinde gerginliğe neden oldu. Toplantının örgüt yöneticilerinden habersiz olması ise kafaları karıştırdı.
HİÇ KİMSE YANLIŞ ANLAM ÇIKARMASIN
Geçtiğimiz gün ki toplantıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım ise, “Bugün KYÖD’de yapılan toplantıdan hiç kimse yanlış anlam çıkarmasın. Toplantıya katılan arkadaşlarımızın hepsi partimizin vefakar üyeleridir. Ayrıca partiye katkı koymaya hazır arkadaşlarımızdır. Aday olmamı isteyen arkadaşlarıma Salı günü itibariyle PM'den Fatma Kaplan Hürriyet'e adaylık görevi verildiği bundan böyle örgütümüzün ve adayımızın vereceği daha önceki seçimlerde olduğu gibi her türlü göreve hazır olduğumuzu örgüt yöneticilerine bildireceğimiz bilinsin. Bizler partiye zarar verecek hiç bir çalışmanın içine girmeyiz saygılarımla” ifadelerine yer verdi.