Yönetim ve il binası önümüzdeki hafta netleşecek
11 Haziran 2021 15:23

Yönetim ve il binası önümüzdeki hafta netleşecek

CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’nin il başkanı CHP eski il yöneticisi Nejat Bayhan oldu

ATANDI

Daha önceki yıllarda CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan partinin tanınan simalarından olan ve sık sık CHP’nin politikalarını sert bir dille eleştiren Nejat Bayhan Kocaeli’de kurucu il başkanı olarak atandı.

18 EYLÜL’E KADAR

Kurucu İl Başkanı olarak atanan Nejat Bayhan yetki belgesini aldı. Bayhan, önümüzdeki hafta sonuna kadar yönetim kurulu listesi ve il binası adresinin kesinleşeceğini dile getirdi. Nejat Bayhan açıklamalarında, “Yönetim listemizi 24+1 oluşturacağız. Önümüzdeki hafta sonuna kadar yönetim kurulu listemizi ve il binası adresimizi MYK’ya götüreceğiz. Temmuz’un 10’una kadar 12 ilçenin 4’ün de örgüt kurmamız gerekiyor. Ama benim amacım 18 Eylül’de gerçekleşecek kurultaya kadar 12 ilçede örgütlenmeyi tamamlamak. Partimize aşırı derecede büyük bir ilgi var. Halkın teveccühü ile yola çıkacağız.

NEJAT BAYHAN KİMDİR?

1965 İzmit doğumluyum, Kartepe Derbent Lisesi’nden mezun oldum. 35 yıl CHP’de ana kademelerde görev yaptım. 33 yıldır emlakçılar yapıyorum. Kocaeli Emlakçılar Derneği’nde 7 yıl başkanlık yaptım. Derneğin oda olması için çok çaba sarf ettim. 2012-2015 yıllarında örgütlerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı yaptım. Evli ve 1 kız çocuğu babasıyım” dedi.

 

Güncelleme: 11 Haziran 2021 15:24
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X