İzmit Belediyespor’dan Cimnastik alanında büyük başarı
22 Ocak 2025 10:05

İzmit Belediyespor’dan Cimnastik alanında büyük başarı

İzmit Belediyespor Kulübü, cimnastik alanında önemli bir başarıya daha imza attı. Kulübün başantrenörü Tolga Havuç ve altyapıdan yetişen yetenekli sporcularından Ayşe Beren Taşkın, Artistik Cimnastik Kadınlar Küçük-Yıldız Gelişim Kampı’na davet edildi.

Fransız Antrenör Eric Demay ile Özel Çalışmalar

İstanbul Sancaktepe Cimnastik Eğitim Merkezi’nde düzenlenen kampta, uluslararası alanda tanınan Fransız antrenör Eric Demay da yer alıyor. Kamp, genç sporcuların gelişimine katkı sağlamak ve artistik cimnastik alanında yeni yetenekler kazandırmak amacıyla düzenleniyor.

Başarılarla Dolan Yolculuk
Ayşe Beren Taşkın, İzmit Belediyespor Kulübü’nün altyapısından yetişen başarılı sporculardan biri olarak dikkat çekiyor. Sporcu Eğitim Merkezi’nde (SEM) aldığı eğitimle performansını her geçen gün ileriye taşıyan Taşkın, bu kamp davetiyle büyük bir gurur kaynağı oldu.

Destek ve Başarı Dilekleri
İzmit Belediyespor Kulübü, teknik ekip ve tüm sporculara başarı dileklerini ileterek desteklerini sürdüreceklerini belirtti. Bu önemli davet, hem kulüp hem de şehir için gurur verici bir gelişme olarak kayıtlara geçti.

Güncelleme: 22 Ocak 2025 10:08
BENZER HABERLER
bemove beyza erenkaya masaüstü
efe vinç
miğfer güvenlik
nutat masaüstü
noıx logo yanı
X