Öncüspor Kulübünden Türkiye İkincisi
22 Mart 2019 11:00

Öncüspor Kulübünden Türkiye İkincisi

Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor kulübü sporcularından Emir Efe Karabulut Antalya’da yapılan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasında 63 kg erkeklerde Türkiye ikincisi oldu.

Ulusal seviyede önemli organizasyonlar arasında yer alan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonasına 61 ilden 3175 sporcunun katılımı, Türkiye Karate Şampiyonaları tarihine rekor katılım olarak geçti.

 

Antalya Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor kulübü 7 sporcu ile katılarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. 63 kğ.da mücadele eden Emir Efe Karabulut finale kadar yükselmiştir. Finalde G.Antep Belediye Spor Kulübü / sporcusu  Muhammet Halit Ulukök.e mağlup olmasıyla adını Türkiye ikincisi olarak yazdırdı.

 

Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor kulübü antrenörü Vasfi Aşçı “Türkiye Minikler Yıldızlar Karate şampiyonası bana göre Avrupa şampiyonasının bir tık altına olan çok önemli bir şampiyonayı geride bıraktık. Buraya 7 sporcumuz ile katılarak ilimizi en iyi şekilde temsil etme çabası içinde olduk. Sporcularım güzel performans sergileyerek zaman zaman heyecanlarına yenik düştüler. Emir Efe finale kadar yükselmesi ve Türkiye ikincisi olması bizleri gururlandırdı. Burada madalya kazanmamız bizler için önemli bir başarıdır. Bu başarı çıtasını yükseltmek için tüm ekibimiz ile birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah Kocaeli ilimize daha güzel başarılar getireceğiz" dedi.

 

Güncelleme: 22 Mart 2019 11:07
BENZER HABERLER
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X