Başkan, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi

16 Haziran 2023 11:25
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yayınladığı mesajla Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan öğrencilere başarılar diledi.

Üniversiteye giriş için gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na hafta sonu girecek öğrencilere başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın” 4 yıl süren uzun bir maratonun ardından hedeflediğiniz üniversite bölümlerini kazanabilmek için önemli bir sınava gireceksiniz.  Düzenli çalışan ve hayallerini gerçekleştirmek için emek veren her öğrencimiz inanıyorum ki başarılı olacaktır. Allah sizlere zihin açıklığı versin“ dedi.

Hayatın her döneminde olduğu gibi başarıya ve hedefe ulaşmak için azimle ve inanarak çalışmak gerektiğinin altını çizen Başkan Büyükakın sözlerine şöyle devam etti.” Çok çalıştınız, emek verdiniz. Şimdi sıra emeklerinizin karşılığını almaya geldi.

Sınava girecek adaylara en başta sükûnet ve zihin açıklığı diliyorum. Hepimizin arzusu, öğrencilerimizin eğitimlerine mutlu olacakları bir yükseköğretim kurumunda devam etmeleridir ve sevdikleri bir mesleğin sahibi olmalarıdır. Sınav sonuçlarına göre öğrenim göreceğiniz üniversitelerde de aynı azim ve kararlılıkla çalışarak vatana, millete hayırlı bir fert olacağınızdan inancım tam.

Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilerimize, eğitime her zaman destek verdik, veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki güçlü bir Türkiye, iyi eğitim almış gençlerimizin omuzlarında yükselecek.

Bu duygu ve düşüncelerle sınavda bütün öğrencilerimize çalışmalarının karşılığını almaları temennisiyle kolaylıklar ve başarılar diliyorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X