AHMET ŞEKERCİ ADAY ADAYI OLDU

15 Mart 2023 10:35
Kocaeli SEKA Devlet Hastanesi İzmit Merkez Semt Dispanserinde elektronik teknikeri olarak görev yapan eski il gençlik kolları üyesi Ahmet Şekerci, Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti’de 13 Mart’ta başkayan ve 16 Mart’ta kadar devam edecek olan Aday adalığı sürecinin başlaması ile AK parti’de de hareketlilik de arttı. Kocaeli SEKA Devlet Hastanesi İzmit Merkez Semt Dispanserinde elektronik teknikeri olarak görev yapan eski il gençlik kolları üyesi Ahmet Şekerci de Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Şekerci;” Dün olduğu gibi bugün de burada hakkın yanında olmaya devam edeceğiz. Buradayız hayırlı olsun. Dedi.

AHMET ŞEKERCİ KİMDİR?

1980 doğumlu aslen Trabzonlu  olan Şekerci doğumlu Anadolu üniversitesi kamu yönetimi mezunudur.Aktif siyasete ilk olarak 1998 yılında Fazilet Partisi İhsaniye Belde Gençlik Kollarında 17 yaşındayken başlayan Şekerc, Fazilet Partisi kapatıldıktan sonra, AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kollarında siyasete devam etti. Gölcük İlçe Gençlik Kollarında üç farklı başkanla çalıştıktan sonra 2008 yılında İl Gençlik Kolları’nın 2. Olağan Kongresinde İl Yönetimine seçildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X