AK Parti Darıca çalmadık kapı bırakmıyor!

02 Mayıs 2023 13:45
Sıkı bir seçim çalışma temposuna giren AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı milletvekili adayları ile birlikte yapmış oldukları ziyaretlerde hükümetin projeleri ile birlikte Türkiye Yüzyılı vizyonunu vatandaşlara anlatıyor.

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’nci dönem Milletvekilli seçimleri öncesinde Darıca’yı karış karış dolaşmaya devam ediyor. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, teşkilat mensupları ve milletvekili adayları ilçede yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYORLAR!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın Başkanlığındaki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) yaptığı programlar kapsamında, 14 milletvekili adayı, Darıca’da çalmadık kapı bırakmıyor.

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU ANLATILIYOR!

İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, milletvekili adayları ve teşkilat mensupları, mahalle, sokak, ev ve işyerlerinde çalışma yaparak, AK Parti iktidarında Türkiye'nin kazanımları ve yapılması planlanan projeler, yatırımlar başta olmak üzere 'Türkiye Yüzyılı Vizyonu' hakkında vatandaşlara bilgiler veriyor.

DARICALILAR AK KADROLARI BAĞRINA BASTI!

AK Parti Darıca Teşkilatlarını ve milletvekili adaylarını bağrına basan Darıcalı vatandaşlar 20 yıldır süren istikrarın devamı ve Türkiye yüzyılının inşası için tercihlerini AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yana yapacaklarının da altını çiziyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X