“ALLAH AR DAMARINI ALIRSA TÜRKKAN OLUR” DİYEN SP’Lİ İSİM PAYLAŞIMI KALDIRDI!

22 Temmuz 2023 09:46
Yaptığı açıklama ile Kılıçdaroğlu’nu hedef alan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a Saadet Partisi İzmit İlçe Yöneticisi Ertuğrul Salkım sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Salkım daha sonra o paylaşımı kaldırdı.

Seçimin kaybedilmesinin ardından İYİ Partililer sorumluluğu CHP ve Kılıçdaroğlu’na yüklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün CHP ile ittifak yapmanın İYİ Parti’nin büyümesine zarar vereceğini açıklayan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile yine Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Türkkan”Altılı Masa’ya aday dayatmak üzere davet edilenler, benzer pazarlıklar ile hakları olmayan kazanımlar elde ettiler.Şimdi kendileri ile aynı yolu izleyene tepki gösteriyorlar. Bir kişinin inadı ile işi bu noktalara getirenler, al takke ver külah diyerek konuyu koyun pazarlığına çevirenler, onlara pervasızca destek çıkanlar; tarih önünde suçludurlar, mesuldürler.” İfadelerini kullandı.

ÖNCE TEPKİ GÖSTERDİ SONRA SİLDİ

Türkkan’ın bu çıkışına Saadet Partisi İzmit İlçe Yöneticisi Ertuğrul salkım sert tepki gösterdi. Salkım “ Allah insanın ar damarımı alırsa ne mi olur? Lütfü Türkkan olur. O yüzden yatın kalkın bu duruma düşmemek için dua edin” dedi. Fakat Salkım bu paylaşımı kısa süre içerisinde kaldırdı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X