Başkan Kocagöz ve ekibinden Anlamlı ziyaretler

20 Kasım 2023 09:46
Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği (KOVİAD) Başkanı Harun Reşit Kocagöz, üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

Kuruluşundan bu yana kentimize ve iş insanlarına yönelik projelerle anlamlı faaliyetlerine devam eden KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve ekibi etkinliklerinin yanı sıra ziyaretlerine de devam ediyor. Bu kapsamda, Başkan Kocagöz ve yöneticileri,  Dernek Başkan Yardımcısı Kenan Seyrek, Dernek Üyeleri Yıltem Temizlik İnşaat LTD Şirketi İsmail Yılmaz, Özmed Medikal sahibi Ömer Özkan, NZM İnşaat Sahibi Nazmi Açıkgöz, Nutat Çikolata Sahibi Fatih Aysel, BİLNET Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz’ı ziyaret etti.  Başkan Kocagöz önderliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, Başkan Vekili Murat Topal, Genel Sekreter Erdoğan Şentürk, Başkan Yardımcısı Kenan Seyrek, Yöneticiler Cengiz Bayram, Mehmet Kartal, Emre Öztürk, Fatih Korkmaz ve İsmail Yılmaz yer aldı.

‘AMACIMIZ DAHA FAZLA İSTİHDAM’

Üyelerine işlerinde başarılar dileyen Başkan Harun Reşit Kocagöz, dernek çalışmalarıyla alakalı istişarelerde bulunmalarının yanı sıra, kentimizin gelişimi için aktif bir şekilde katkı sağlamaya devam edeceklerinin vurgusunu yaptı. Üretimin en önemli kaynağının insan olduğunu vurgulayan Kocagöz, “Bizler hem kentimize yeni bir vizyon katmak hem de daha fazla istihdam alanı yaratılması konusunda faaliyet göstermek adına bu yola çıktık. Bu yönde çalışmalarımız da devam edecek. Bu çalışmaları da hep birlikte el ele yapacağız. Amacımız başta İlimizde yaşayanlar olmak üzere ayrıca iç ve dış yatırımcılar ve de gerekse diğer insanlar için yaşamak ve iş yapmak için tercih edilecek bir kent olmasını sağlamaktır” dedi. Başkan Kocagöz, ziyaretlerde üyelere, plaket takdiminde bulundu. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X