BAŞKAN KOCAMAN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

23 Temmuz 2023 10:35
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepeli muhtarlarla bir araya geldi. Yapılan yatırımların değerlendirildiği toplantıda Başkan Kocaman, “Hep beraber çok daha büyük işlere imza atacağız” açıklamasında bulundu.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın başkanlığında yapılan toplantıya Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, İSU, SEPAŞ, İZGAZ ve Türk Telekom  yetkilileri katıldı.

ÇÖZMEYE GAYRET EDİYORUZ

“Kartepe'mize hizmet yolunda hep birlikte gönül gönüle çalıştığımız çok kıymetli muhtarlarımız ile bir araya geldik” diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “11 ilimizi etkileyen deprem sonrasında tüm ülke olarak seferber olduk. Tüm belediyeler deprem bölgesine giderek yeniden hayatın başlaması için gece-gündüz çalıştılar. Deprem sonrasında ilçemizde ki yatırımlarımıza döndük. Mahallelerimizdeki  ihtiyaçları çözmeye gayret ediyoruz” dedi.

BÜYÜK İŞLER BAŞARDIK

“Hep birlikte Kartepemize güzel işler yaptık” diyen Başkan Kocaman “Kartepemizin kent kimliği kazandırılması noktasında yatırımlarımızı yaptık. Bu yatırımların yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her zaman bir aradayız. Yerel yönetimlerimizin mihenk taşı muhtarlarımızla bugüne kadar ilçemizi daha ileriye taşıyabilmek adına büyük işler başardık; hep beraber çok daha büyük işlere imza atacağız inşallah” açıklamasında bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X