Başkan Söğüt, “Kimse kaybetmeyecek, Türkiye kazanacak”

20 Mayıs 2023 13:14
AK Parti 27. Dönem Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Körfez’de pazarı gezen Başkan Şener Söğüt, “Milletimiz Cumhurbaşkanımıza 28 Mayıs’ta en güçlü desteği verecek; Kazanan Türkiye olacak” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti 27. Dönem Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan ile birlikte Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde kurulan Pazar alanını gezdi, hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Söğüt ve İlyas Şeker, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Vatandaşların ikinci tur için de mutlaka seçime gitmesi gerektiğini belirten Başkan Şener Söğüt, “İlk turdaki gibi ikinci turda da katılım iyi olmalı. Körfez ve Kocaeli olarak bizler yine Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz. Toplumun her kesiminden de desteğin geleceğine eminim.

TEMELİMİZDE HİZMET VAR

Çünkü AK Parti’nin var kuruluşunun temelinde millete hizmet etmek var. Halkımız da yapılanlarla bunu görüyor, biliyor. O yüzden Cumhurbaşkanımız kazandığında hiç kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak. Biz eminiz ki; Milletimiz Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a en güçlü destek verecek” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X