Başkan Söğüt’ten Perşembe Pazarı ziyareti

05 Ocak 2024 14:23
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Perşembe Pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafa kolaylıklar dileyen, vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Söğüt, gelen talepleri dinledi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Perşembe Pazarı esnafını ziyaret etti. Esnafa kolaylıklar dileyen, vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Söğüt, gelen talepleri dinledi. Başkan Söğüt’e ziyarette Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Kerem Yavuz ve  meclis üyeleri de eşlik etti. Başkan Söğüt, pazarcılar tarafından ikram edilen meyve ve çayları da geri çevirmedi, zaman zaman da renkli görüntüler oluştu.

BİRLİKTE KATKI SUNUYORUZ

“Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır” diyen Başkan Söğüt, “Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilimize hep birlikte katkı sunuyoruz” dedi. Pazardaki ürünleri inceleyen, vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Söğüt, gelen talepleri de tek tek not aldırdı ve talimatları verdi.

PAZAR YERLERİMİZ ÖNEMLİ

Başkan Söğüt, “Bizler pazar yerlerimize büyük önem veriyoruz. Esnafımızın da, hemşehrilerimizin de buralara önem vermesi, buraları temiz tutması, kurallara uyması gerekiyor. Rabbim bütün esnafımıza helal ve bol kazanç versin” diye konuştu. Esnaflar da Başkan Söğüt’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X