Büyükakın: “Millet bahçeleri gurur kaynağımız”

28 Ağustos 2023 12:52
Gebze ve Darıca’da bir dizi ziyaretler yapan Başkan Büyükakın, “Daha güzel yarınlar için daha çok çalışma devam edeceğiz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze ve Darıca’da bir dizi ziyaretler yaptı. Tüm gününü bölgeye ayıran Başkan Büyükakın, ilk olarak Gebze’de esnaflarla iş yerlerinde bir araya geldi. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Büyükakın, “İnsanımızın gönlündeki yerimizi çok iyi biliyoruz. Onun verdiği büyük sorumlulukla gönüller kazanmaya devam ediyoruz. Gerek esnafımızla gerekse vefa ziyaretlerimizle kimseyi unutmadan çalışmaya devam edeceğiz. Biz şunu çok iyi biliyoruz, hemşerilerimizin sevgisi, ilgisi ve duaları bize güç veriyor. Daha güzel yarınlar için daha çok çalışma devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

 

“KEYFİNİ ÇIKARMAYA DAVET EDİYORUZ”

Gebze’deki temaslarının ardından Darıca’ya geçen Başkan Büyükakın, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları’nın önceki dönem başkanı ve mevcut Darıca Belediye Meclis Üyesi Hülya Kodek’e, eşi Hüseyin Kodek’in hayatını kaybetmesi nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu. Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Darıca Millet Bahçesi’ni gezen Başkan Büyükakın’a, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay’da eşlik etti. Vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Büyükakın, “Sahilleri ile ünlü şehrimizin en önemli noktalarından biri olan Darıca Millet Bahçemizde güzel havanın tadını çıkaran hemşerilerimizle selamlaştık. Millet Bahçelerimizin şehrimize kattığı güzellikler gurur kaynağımız. Herkesi park ve bahçelerimizin keyfini çıkarmaya davet ediyoruz” ifadelerini sarf etti.

 

“ESER VE HİZMET SİYASETİMİZDEN KESİNLİKLE TAVİZ VERMİYORUZ”

Darıca’da vatandaşların masasına konuk olan, çay içerek samimi sohbetler yapan Başkan Büyükakın, Millet Bahçesindeki 7’den 77’ye herkesle yakından ilgilendi. “Her fırsatta milletimizle buluşmaya büyük özen gösteriyoruz” diyerek Darıca Millet Bahçesi’ndeki vatandaşların mutluluğuna değinen Başkan Büyükakın, “Her buluşmamızda bize gösterdikleri teveccüh için hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Emanete sahip çıkmaya devam ediyoruz. Bakınız eser ve hizmet siyasetimizden kesinlikle taviz vermiyoruz. Hizmette kusur etmeden yolumuza devam ediyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X