CHP KOCAELİ’NİN BAŞKANI BELLİ OLDU!

30 Eylül 2023 20:32
CHP Kocaeli İl Kongresi bugün gerçekleşti. Mevcut Başkan Bülent Sarı aldığı 306 oyla seçilmiş başkan oldu.

CHP Kocaeli il kongresi bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede Mevcut İl Başkanı Bülent Sarı ve Uğraş Çiftçi başkanlık için yarıştı. 642 delegenin oy kullanma hakkı bulunurken 30 yönetim kurulu üyesi ve 28 kurultay delegesi seçildi. Kongrede Bülent Sarı 306 Oy alarak seçilmiş CHP Kocaeli İl Başkanı oldu. Rakibi Uğraş çiftçi ise 47 oy aldı.

 

“CENTİLMEN BİR YARIŞ OLDU”

Uğraş Çiftçi “Günün sonunda CHP Kocaeli İl örgütü kazanmıştır. Centilmen bir yarı nasıl olur bunun örneği sergilendi. Günün sonunda da 1,5 günlük çalışmanın ardından farklı bir şey beklemiyorduk. Başkanımı tebrik ediyor ve elimizden ne gelirse yapacağız diyoruz teşekkür ediyoruz. “

“GURUR DUYUYORUM”

 Bülent Sarı "Sandığınızı bırakmadınız oyunuza sahip çıktınız. İyi ki bu rozeti taşıyorum ve Mustafa Kemal’in lideri olduğu bu partinin başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Centilmence bir yarış oldu. İyi arkadaşlarımla bu kadroda tanıştım, yöneticilik yaptım iyi ki varlar haklarını helal etsinler. Kazanan CHP olmuştur. Tüm gücümüzle çalışacağız, yeni seçilen arkadaşlarımız özellikle çok çalışacaklar  Bir dahaki kongrede burada belediye başkanlarını oturtacağız. Büyükşehir belediye Başkanını bu kongrede oturtacağız tüm mücadelemi bunun için vereceğim”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X