CHP’de bir istifa daha: ‘Değişim kaçınılmaz’ diyerek görevi bıraktı!

07 Haziran 2023 14:49
Değişim tartışmalarının sürdüğü CHP’de istifalar gelmeye devam ediyor. Tokat’ın Erbaa ilçesinde CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Hayri Kocaoğlu istifa etti. Kocaoğlu’nun ayrılma gerekçeleri dikkat çekti.

Muhalefette Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerinin sonuçlarının yankıları sürüyor. Seçimin ardından İYİ Parti, Gelecek ve DEVA Partisi'nde birçok üst düzey istifa gündeme gelirken değişim tartışmalarının yaşandığı CHP’de de aynı tablo söz konusu.

CHP Erbaa İlçe Teşkilatı Başkanı Hayri Kocaoğlu partisinden istifa ettiğini duyurdu.

“DEĞİŞİM KAÇINILMAZ”

Kocaoğlu ayrılık mesajında değişim istediğini belirtti.

İstifa haberini sosyal medya hesabından duyuran Kocaoğlu, şunları söyledi;

Gelinen durum itibarıyla Genel Merkezimizde değişimin kaçınılmaz olduğu aşikarken sorumluluk alınmaması üzerine yapacağım bu duyuru ile bir kıvılcım yakmak istedim. 3,5 yılı aşkın yürütmüş olduğum ilçe başkanlığımda çalışmalarım, çabalarım, gayretlerim sizlerin takdirindedir. Bugün geldiğimiz noktada partimiz için değişimin kaçınılmaz olduğunu, koltukların hizmet için bir araç olduğunu ve zamanı geldiğinde bırakılması gerektiğini önemle bildiririm.

“TAZE KANIN PARTİMİZE GİRMESİ FAYLADI OLACAK”

Önümüzdeki yerel seçimlere ilçemizde partimizin yeni bir yönetim ile girmesinin ve gelecek taze kanın partimize faydalı olacağını düşünüyorum. Bunun bir veda olmadığını, bundan sonra da partimin yanında olacağımı ve daha fazla çalışacağımı kamuoyuna duyuruyorum.

 

 

 

 


YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X