Demet Akalın konsere giderken kaza geçirdi: Nasıl sağ çıktık bilmiyorum

25 Ağustos 2023 11:13
Ünlü şarkıcı Didim’deki konserine gitmek için tekneyle yola çıktı. Akalın’ın içinde olduğu tekne iskeleye çarparak saniyeler içinde battı. Ünlü şarkıcı, yaşadıklarını ve korku dolu anları sosyal medyadan paylaştı.

Şarkıcı Demet Akalın dün akşam Didim’de konser verdi. Sahne alacağı mekana Bodrum’dan tekneyle yola çıkan Akalın ve yakınları kaza geçirdi. İskeleye çarpan tekne bir anda battı.

"VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ"

Yaşadığı kötü olaya rağmen sahneye çıkan Akalın, daha sonra sosyal medyada paylaştığı video ile takipçilerini bilgilendirdi:

“İyiyim merak etmeyin. Bir tek suratımda kocaman bir şişlik var. Çok kötü bir tekne kazası yaptık. Ben aslında gece böyle şeyleri kullanmam ama 20 dakikada gideriz diye çıktık. Tekne saniyeler içinde battı, tekneden nasıl sağ çıktık ben hala algılayamıyorum. Verilmiş sadakamız varmış. Arabayla geldik, konseri yaptık. İnsanlar gitmemiş, beklemiş beni, sağ olsunlar. Ben iyiyim geri dönüyorum Bodrum’a.” 

"ARKADAŞIMIZIN PARMAKLARI EZİLDİ"

Ambulansın geç gelmesinden yakınan Akalın, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Tabii bir sitemim olacak. Ambulans çağırdık, gelmedi bayağı bir süre. Kaç kere arandı ambulans hayal meyal hatırlıyorum. O eczaneden Allah razı olsun. İlk müdahaleyi yaptı. Bir arkadaşımızın bayağı parmakları falan ezildi. Yalıkavak Marina'da iskeleye bir ışık koysaydınız da insanlar böyle acayip bir kaza yapmasaydı. Bir travma yaşamasaydı. Çok mesaj geldi dönemedim.”

Akalın, kendisini kurtaranlara da “Teknelere servis yapan bir bot tesadüf eseri bizi kurtardı, onlardan da Allah razı olsun, panik ve şokla isimlerini alamadım. Sağ olsunlar” diyerek teşekkür etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X