Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Gururumuz Oldu

08 Kasım 2023 17:01
Başkan Aygün, Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği Başarılı Örnekler Sergisi Proje Yarışması Değerler Eğitimi kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni başarılarından dolayı tebrik etti

 

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

Türkiye genelinde imam hatip okullarının 4 tematik alanda başvuru yaparak katılım sağladıkları “Başarılı Örnekler Sergisi Proje Yarışması” bu yıl yine büyük heyecana sahne oldu. Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği Başarılı Örnekler Sergisi Proje Yarışması Değerler Eğitimi kategorisine katılan Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi de elde ettiği derece ile gururumuz oldu. Çok sayıda proje arasında Türkiye üçüncülüğüne ulaşan Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ödülünü ise Millî Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Konferans Salonunda düzenlenen törenle aldı. 

BAŞKAN AYGÜN’DEN TEBRİK

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in de katıldığı törende Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Musa Kazım Arıcan’ın elinden ödüllerini alan Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Beyhan Karabayır, Danışman Öğretmen Ayşe Yıldız ve kulüp üyesi öğrenciler adına Esmanur Ertürk; mutluluklarını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile paylaştı. Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen Meclis Üyesi Yasin Kayı’nın da hazır bulunduğu programda Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Beyhan Karabayır, Meslek Dersleri Öğretmeni Davut Yaşar ve öğrencileri konuk eden Başkan Aygün, “Türkiye üçüncüsü olan okulumuz Derince’mizin ve Kocaeli’mizin gururu oldu. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi bir kez daha canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X