Derince’ye Yeni Bir Spor Alanı Daha

13 Kasım 2023 13:02
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün çocuklara ve gençlere armağanı olan spor alanlarının 17’ncisi, Dumlupınar Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Parkı’nda kullanıma açıldı

17’nci Spor Alanı Hizmete Açıldı

İlçede her kesimi kapsayan projelerini sırasıyla hizmete sunmaya devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, çocukların ve gençlerin talepleri doğrultusunda spor alanlarını inşa etmeye devam ediyor. Daha önce 16 yeni spor alanını ilçeye kazandıran Başkan Aygün, 17’nci spor tesisini Dumlupınar Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Parkı’nda kullanıma açtı. Futbol ve basketbol sahalarının yer aldığı tesisin açılışı AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Dumlupınar Mahalle Muhtarı Hayri Çelikkol, belediye meclis üyeleri Hamza Macit ve Kurtuluş Aytekin, ilçe yöneticileri, çocuklar, veliler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

 

Yatırımlar Devam Edecek

Derince’de gençlere yönelik önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Aygün, “Çocuklarımız ülkemizin yarınlarıdır. Onların iyi yetişebilmeleri için bizler de üstümüze düşen çalışmaları yapmayı sürdürüyoruz. İlk olarak gençlik merkezlerimizi hizmete sunmuştuk. Bu merkezlerimiz içerisinde özel ders çalışma alanlarından kütüphanelere, bilgisayar odalarından spor alanlarına kadar birçok unsur yer alıyor. Daha sonra bunlara ek 16 ayrı notada spor alanları oluşturduk. Bugün 17’nci tesisimizi yavrularımızın kullanımına sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah’ın izniyle çocuklarımıza yönelik yatırımlarımızı ‘Gençliğe hizmet, geleceğe yatırımdır.’ anlayışıyla ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.



YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X