Dokunulmazlığın kaldırılması kararı tamamen siyasi bir karardır

03 Mart 2023 14:18
İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, Türkkan hakkındaki “dokunulmazlık” kararına tepki göstererek “Tamamen siyasi bir karardır, millete rağmen, amacı depremdeki başarısızlıkları unutturmak olan, gündemi değiştirmek amaçlı haksız bir karar alınmıştır. Vekilimizin koşulsuz şartsız, her şekilde yanındayız” dedi.

 

Anayasa komisyonundan oluşan karma komisyon İYİ Partili Lütfü Türkkan ve CHP'li Ali Mahir Başarır' ın dokunulmazlığının kaldırılması yönünde karar aldı.

Meclis Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, Lütfü Türkkan ve Mahir Başarır'ın dokunulmazlık dosyalarını  ele almak üzere dün toplandı. Yaklaşık bir saat süren toplantıda Ali Mahir Başarır'ın ve,  Lütfü Türkkan'ın hazırlanan fezlekeler kapsamında dokunulmazlıkların kaldırılması yönünde rapor değerlendirildi.

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, İYİ Partili Türkkan’ın dosyasına ilişkin olarak şu ifadelere yer verdi;  "Haksızlıklarla, yolsuzluklarla  her daim mücadele eden, adaletsizliklere karşı çıkan İYİ Parti Kocaeli Milletvekilimiz, Lütfü Türkkan ve CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır hakkında alınan dokunulmazlığın kaldırılması kararı tamamen siyasi bir karardır.

Bir gün mutlaka “Adalet” ve “Hukuk” herkese lazım olacaktır. Yüce meclisimizde ,millete rağmen, amacı depremdeki başarısızlıkları unutturmak olan, gündemi değiştirmek amaçlı haksız bir karar alınmıştır.

Milletvekilimiz Sayın Lütfü Türkkan'ın koşulsuz şartsız, her şekilde yanındayız. Bizler baskınıza, tehdidinize, aldığınız hukuksuz kararlara yenilmeyeceğiz. Yüce kurtarıcımız, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ün izinde, Genel Başkanımız Meral Akşener'in liderliğinde, aziz milletimizi, sizin bu baskıcı, hukuk tanımaz, adaletsiz yönetiminizden kurtaracağız. Bu tamamen göz korkutma, sindirme operasyonudur. Biz “İYİ’ ler Ordusu” olarak korkmuyoruz, sinmiyoruz. Aziz milletimizi hak ettiği yönetime kavuşturmak için çok çalışıyoruz, çalışacağız. "

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X