EFE’den Tutuş yorumu

10 Ekim 2023 09:45
İzmit Belediye Başkanlığı’na aday adayı olacağı yönünde ismi dillendirilen Tavşantepe Mahallesi Muhtarı İbrahim Efe’den Muharrem Tutuş’a destek geldi.

TUTUŞ DAHA DA GÜÇLENİYOR

İzmit Belediye Başkanı adaylığı için tüm şartları ve koşulları oluşturan Muharrem Tutuş, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçe Başkanlığı makamından istifası sonrası saha çalışmalarına da aralık vermeden devam eden Tutuş, parti arşivini önüne koyarak tek tek geçmişten günümüze emek vermiş teşkilat mensuplarını ziyaret ediyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerden memnun ayrılan Tutuş, gün geçtikçe destekçilerin artmasından dolayı daha da güçleniyor. Gurup Başkan Vekilliği görevi itibariyle de muhalefetlik görevini etkin bir şekilde sürdüren Tutuş, tabir yerindeyse iki cephede de savaşıyor.

 

İSMİ İZMİT’E GEÇİYORDU

İsmi kuvvetli bir şekilde İzmit Belediye Başkanlığına aday adayı olacağı yönünde geçen Kocaeli Muhtarlar Derneği eski Başkanı ve Tavşantepe Mahellesi Muhtarı İbrahim Efe, geçtiğimiz gün İzmit Belediye Başkanlığına aday adayı olmayı düşündüğü için İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Muharrem Tutuş ile bir araya geldi.İbrahim Efe, kamuoyunda dillendirilen dedikoduların tam tersi Muharrem Tutuş’a desteğini açıkladı. Efe yaptığı paylaşımında; "Ne güzel söylemiş Mevlana. Sen Yola Çık Yol Sana görünür. Yolun açık olsun Başkanım. Elbet bir gün gelecek bu yolun sonu İzmit’te güzel hizmetlere varacak...”ifadelerini kullandı.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X