MAĞDUR EDEBİYATI BU KEZ TUTMADI EKRANIMIZI KALDIRDILAR DİYEN HÜRRİYET OLAYI ANLAMAMIŞ!

24 Mayıs 2023 16:12
Yürüyüş yolunda kurduğu dev ekranlar ile, seçim propagandası yapan Başkan Hürriyet, ekranın karartıldığını söyleyerek mağdur edebiyatı yapmıştı. İşin aslı ise farklı çıktı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için dün Yürüyüş Yolunda ve Cumhuriyet Parkı’nda dev ekran kurarak Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun propagandasını yapmaya başladı.

BELEDİYE’NİN TÜM İMKANLARI İLE SEÇİM İÇİN ÇALIŞIYOR

Seçim çalışmaları kapsamında belediyenin bütün imkanlarını seferber eden, seçim günü dahi yasak tanımayarak kendi imzasının bulunduğu kumanyaları dağıtan Hürriyet bu kez Yürüyüş yoluna dev LED ekran kurarak propaganda yaptı.

GERÇEKLERİ GÖSTERMEMİZE İZİN VERMİYORLAR

Yürüyüş yolunda kurulan ekran ise polisler tarafından kaldırıldı. Başkan Hürriyet ise durumu çarpıtarak kendilerine izin verilmediğini aynı ekranın MHP tarafından kurulduğunu söyledi. İşin aslı ise öyle çıkmadı. Siyasi rakiplerin kurdukları dev ekranların birbirine yakın olması nedeni ile İzmit Belediyesi’nin ekranı biraz daha ileri taşıması istendi.

Olayı yine çarpıtan Başkan Hürriyet ise durumu şu sözlerle anlattı;” GERÇEKLERİ GÖSTERMEMİZE İZİN VERMİYORLAR! Yürüyüş Yolu ve Cumhuriyet Parkı'nda bulunan ve Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçekleri anlattığı LED ekranlarımızı kararttılar, kaldırmak istediler. KEMAL BEY'İN SÖYLEDİKLERİNE, GERÇEKLERE KATLANAMADILAR! da yetmedi, ekrandan verdiğimiz TÜRK BAYRAĞINA DAHİ TAHAMMÜL EDEMEDİLER!!! Bizim mücadelemiz devam edecek ve Cumhurbaşkanı adayı Sn. Kılıçdaroğlu'nun anlattıklarını halkımıza iletmeyi sürdüreceğiz!!!” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X