En Özel Musiki Grubu

17 Mart 2023 11:12
Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi Musiki Grubu’nun hazırladığı gösterileri takip eden Başkan Aygün, özel öğrencileri tebrik etti

EYDEM’DE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Derince Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde (EYDEM) 2022-2023 Eğitim-Öğretim dönemi çalışmaları devam ediyor. İlçede yaşayan özel gereksinimli bireylere ve ailelerine hizmet veren EYDEM, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün de özel önem verdiği birimler arasında yer alıyor. Yenikent Mahallesi’nde yer alan Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde özel öğrenciler kendileri için düzenlenen kurslara katılarak, sosyal becerilerini geliştirme imkanı buluyor. Başkan Aygün de sık sık bu merkezi ziyaret ederek, özel öğrencileri yalnız bırakmıyor. Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde son olarak bir musiki grubu oluşturuldu. 

 

RAMAZAN’A ÖZEL GÖSTERİLER

Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi İdari Yöneticisi Udî Necdet Turhan’ın nezaretinde çalışmalarını sürdüren musiki grubu üyeleri Ramazan ayı öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Hacivat & Karagöz,  ilahiler, semazen gösterileri ve geleneksel ramazan eğlencelerini sergileyecek olan grup EYDEM çatısı altında hazırlıklarını sürdürüyor. EYDEM’de gerçekleşen gösterileri takip eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Özel çocuklarımız bizim için çok kıymetli. Belediyemiz Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'nde eğitim gören kursiyerlerimizden oluşan musiki grubunun Ramazan ayının maneviyatına özel olarak hazırladıkları gösterileri takip ettik. Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyorum” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X