Fikri Işık’tan Kartepe’de seri ziyaretler

09 Mayıs 2023 11:47
Önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, seçim çalışmaları kapsamında Kartepe’deydi

Önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, seçim çalışmaları kapsamında Kartepe’deydi. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile birlikte ilk olarak İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği İstişare Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Işık, daha sonra da 99 No’lu Arslanbey Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.

TÜRKİYE HAZIR, BİZ HAZIRIZ

Gün boyu ziyaretlerini devam ettiren Işık, “83 Nolu Uzuntarla Kamyoncular Kooperatifi ve Suadiye Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretlerde konuşan Işık, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine değindi, “Türkiye Yüzyılı için Türkiye hazır, AK Parti hazır. Vatandaşlarımız da sandıkta AK Parti’ye yine desteğini sunacaktır” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Fikri Işık daha sonra Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve AK Parti önceki dönem İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile birlikte Ataevler Mahallesi sakinleri ile buluştu. Türkiye’nin AK Parti ile birlikte bir çok kazanım elde ettiğini belirten Fikri Işık, vatandaşların merak ettiği konularda gelen soruları da tek tek cevapladı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X