KOGACE'den saldırıya kınama Gazeteci Hakan Yağcıoğlu darp edildi

03 Ağustos 2023 10:44
Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Hakan Yağcıoğlu aralarında otobüs şoförlerinin de olduğu 5 kişi tarafından saldırıya uğradı.

Kocaeli yerel basınının usta isimlerinden  Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerinden, TSYD üyelerinden, Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Hakan Yağcıoğlu dün görüşmek için gittiği terminalde aralarında otobüs şoförlerinin de bulunduğu 5 kişi tarafından saldırıya uğradı. Yağcıoğlu'nun tekme, tokat ve yumrukla dövüldüğü, başına sandalye ile vurularak darp edildiği ve ahlaksızca küfürlere maruz kaldığı öğrenilirken saldırıyla ilgili Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nden bir kınama mesajı geldi. Mesajda şu ifadeler yer aldı:

"SAĞLIK DURUMU İYİ"

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerimizden, TSYD üyelerinden, Kocaeli Gazetesi Spor Müdürü Hakan Yağcıoğlu, dün akşam saatlerinde terminalde, aralarında otobüs şoförlerinin de bulunduğu 5 kişi tarafından saldırıya uğradı. Sağlık  durumunun iyi olduğu öğrenilen meslektaşımıza yapılan bu fiziksel saldırıyı şiddetle kınıyor, her türlü şiddetin karşısında olacağımızın bilinmesini istiyor, kendisine de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yaşanan çirkin saldırının takipçisi olan Kocaeli Otobüs Ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve 5'Nolu İzmit Şehiriçi Minibüs ve Otobüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Niyazi Yağız’a da verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X