GENÇ MÜSİAD’da BAYRAK DEĞİŞİMİ YAŞANDI

13 Mart 2023 16:11
Genç MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Emrullah YOLASIĞMAZ ve yönetim kurulu üyeleri Genç MÜSİAD’ın 15.Olağan Genel Kurul Toplantısına katılım sağladı.

Genel kurulda Cahit ERTEMEL Genç MÜSİAD’ın 10.dönem genel başkanı oldu.

Genel Kurul’a Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih KACIR, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut ASMALI, DEİK Başkanı Nail OLPAK, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib AVDAGİÇ, milletvekilleri ve Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce üye katılım sağladı.

 

Başkan Emrullah YOLASIĞMAZ “Genel Başkan olarak seçilen Cahit ERTEMEL Başkanımızı tebrik ediyorum. Yeni dönemimizde mottomuz “Kolektif Girişimcilik Hareketi”. Bu dönemimizde genel başkanımızın da belirttiği gibi sorun-çözüm odaklı çalışacağız. Gençlerin iş dünyasına yönelik ihtiyaç ve isteklerini tespit edip analiz edeceğiz. Aslını bilen ve asrının farkında olan Genç MÜSİAD olarak gençliğe faydalı bir çok projeyi inşallah hayata geçireceğiz. Genel kurulumuz sonrası gerçekleştirdiğimiz Dünya Başkanlar Toplantımızda deprem bölgesindeki yardım faaliyetlerimiz ve bölgede zarar gören iş insanlarımızın desteklenme süreçlerini de kapsamlı olarak ele aldık. 15.Olağan Genel Kurulumuzun ülkemize ve iş dünyamıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X