Gençlik Festivali’ne Bakan Bak Katılıyor

28 Ağustos 2023 11:01
Derince’de beş gün boyunca sürecek olan Gençlik Festivali, bu yıl plaj voleybolu, çocuk eğlenceleri ve konser etkinlikleri ile coşku içerisinde geçecek. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da 31 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni ve Gençlik Festivali’ne katılarak Derincelilerle buluşacak

PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI

Sportif etkinliklerin yaz döneminde adeta merkezi olan Derince’de bu kez Gençlik Festivali heyecanı yaşanacak. 30 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek ve beş gün boyunca sürecek olan Gençlik Festivali, Derince Belediyesi ve Derincespor Kulübü iş birliği ile gerçekleşecek. Harikalar Sahili’nde gerçekleşecek olan Gençlik Şöleni’nde bu yıl yine Plaj Voleybolu Turnuvası heyecanı yaşanacak. 30 Ağustos Çarşamba günü açılış müsabakalarının oynanacağı turnuvada, 31 Ağustos Perşembe günü eleme müsabakaları yapılacak. 1 Eylül Cuma günü yarı final heyecanının yaşanacağı turnuvada final müsabakaları ise 2 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

 

YAZ SPOR OKULLARI KAPANIŞ TÖRENİ

Plaj voleybolu, çocuk eğlenceleri ve konser etkinlikleri ile dolu dolu geçecek olan Gençlik Festivali’nin 31 Ağustos Perşembe günkü konuğu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak olacak. Saat 19.30’da başlayacak olan Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni ve Gençlik Festivali’ne katılacak Bakan Bak burada çocuklar ve aileleriyle bir araya gelecek. Derince Belediyesi’nin öncülüğünde ilçedeki spor kulüpleri Derincespor, Sırrıpaşa FK, Çenedağ Spor Kulübü, Yavuzspor, Çınarlıspor, Derince G.B., Derince Gücü Spor Kulübü ve Derincespor A.Ş.’de yaz dönemi boyunca eğitim gören 24 branşta 6 bin 400 sporcu için düzenlenecek olan kapanış töreninin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

 

ÇOCUK EĞLENCELERİ VE KONSERLER

Derince Belediyesi ve Derincespor Kulübü’nün düzenleyeceği Gençlik Festivali’nde çocuk eğlenceleri de yer alacak. 31 Ağustos Perşembe günü 15.00-21.00 saatleri arasında Harikalar Sahili’nde gerçekleşecek olan etkinliklerde engelli parkur, kaydırak, spider man, kule zıpzıp, tırmanma duvarı, şut ve gol, survivor parkuru, sahne etkinlikleri, akrobasi karizma Show, dev tırmanma kulesi, ritim grubu, ps4 oyun alanı ve vr oyunları yer alırken programlar boyunca çocuklara çeşitli ikramlarda bulunulacak. Derince Gençlik Festivali’nde ayrıca iki ayrı konser etkinliği düzenlenecek. 60 Evler Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek olan ilk konserde 2 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Türk Pop Müziği’ne damgasını vuran Bora

Duran Derincelilerle buluşacak. 3 Eylül Pazar günü saat 20.00’de etkinliklerinin kapanışında bu kez Karadeniz müziğinin güçlü sesi Gökhan Birben sahne alacak.

 

 

Gençlik Festivali Programı:

30 Ağustos Çarşamba          16.00 – 22.00 : Plaj Voleybolu / Açılış Müsabakaları

31 Ağustos Perşembe           16.00 – 22.00 : Plaj Voleybolu / Eleme Müsabakaları

31 Ağustos Perşembe           15.00 – 21.00 :  Çocuk Eğlenceleri

31 Ağustos Perşembe           19.30               : Yaz Okulları Kapanış Töreni

01 Eylül Cuma                      16.00 – 22.00 : Plaj Voleybolu / Final Müsabakaları

02 Eylül Cumartesi              12.00 – 20.00 : Plaj Voleybolu / Final Müsabakaları

02 Eylül Cumartesi              20.00               : Bora Duran (Konser)

03 Eylül Pazar                      20.00               : Gökhan Birben (Konser)

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X