HÜRRİYET'İN DEV EKRANINI TİPİOĞLU KALDIRTTI DEDİ, SERT ÇIKTI "AKILLARINI BAŞLARINA ALSINLAR"

25 Mayıs 2023 11:18
CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yürüyüş yoluna kurdurduğu dev LED ekranın AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu tarafından verilen talimatla kaldırıldığını iddia etti.

CHP kontenjanından listeye giren ve CHP Kocaeli Milletvekili seçilen Hasan Bitmez bugün Hoşgör’de basın toplantısı düzenledi. Toplantıya CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Saadet Partisi İl SKM Başkanı Halil Kayın, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Belek katıldı.

TALİMATI TİPİOĞLU VERDİ!

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, toplantıda yaptığı açıklama ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından Yürüyüş Yolu’nda kurulan dev LED ekranın önceki dönem  İl Emniyet Müdürü olan ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olarak 14 Mayıs seçimlerinde meclise gitmeye hak kazanan Veysel Tipioğlu tarafından verilen talimatla kaldırıldığını söyledi.

“RÜZGAR BİZE DÖNDÜ”

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı; “6’lı ittifakın bütün mensupları sahada. Genellikle nokta çalışmaları yapıyoruz. Ortaklaşa kapı kapı dolaşan kadın kollarımız ve birlikte kurdukları ekiple saha çalışma yapıyoruz. Sandık güvenliğinde yine 6 partimizle beraber ciddi derecede çalışma yaptık. Her sandıkta 5 müşahidimiz, 400’e yakın hukukçumuz ve okul sorumlumuz ve her okula bir yönetici atamamız gerçekleşti. Sandık güvenliğini 3 katına çıkarttık. Şimdi tamamen sandık güvenliğini bitirdik. Seçime hazırız, baktığımızda ciddi derecede rüzgâr bize doğru döndü.

“KURULAN EKRANLARIN PEŞİNE DÜŞMESİNLER”

Artık kendileri de itiraf etti montaj yapıyoruz ama pişkin pişkin fark etmez diyorlar. Son haftalarda kara propaganda yaptılar ama halkımızda bunların karşılığı yok. Kendi Milletvekilleri Kocaelili yok ama baktığımızda bazı kamu görevlilerine emniyet mensuplarına artık Milletvekili olan arkadaşlarımız eski görevlerini bıraksınlar kendi görevleri ile ilgilensinler emniyet mensuplarına talimat yağdırıp görev verip kendini bir önceki dönemin görevi olduğunu hissediyor aslında şu anda seçilmiş insanların Kocaeli ile dertlenmesi gerekiyor artık Milletvekili olduğunu hissetsin, Kocaeli’nin dertleri ile dertlensin. Akıllarını başlarına alsınlar.  Kurulan ekran ve stantların peşine düşmesinler”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X