İYİ Parti'den aday olmuştu: İstifa edip MHP'ye geçti

07 Temmuz 2023 18:36
İYİ Partiden 14 Mayıs'taki 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı olan Arzu Yıldırım, partisinden istifa etti. Arzu Yıldırım MHP'ye katıldı.

İYİ Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı olan Arzu Yıldırım partisinden istifa etti. MHP İzmir İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda Yıldırım'ın rozetini MHP İl Başkanı Veysel Şahin taktı.

Ülkücü ailenin kızı olduğunu söyleyen Arzu Yıldırım toplantıda bir konuşma yaptı. 2017'de "bir hayalin peşine takılarak" MHP'den ayrıldığını söyleyen Yıldırım İYİ Partide milletvekili seçimi için yapılan temayül yoklamasında birinci sırada yer almasına karşın 3. sıradan aday gösterildiğini söyledi.

"SON ZAMANDA ŞAHİT OLDUKLARIM VE DUYDUKLARIM..."

Yıldırım, "Son zamanlarda şahit olduklarım ve duyduklarım gerek vekillik gerekse Genel İdare Kurulu listelerinin liyakat esasına değil de maddi üstünlüklere göre belirlendiği yönündedir. Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu söylenen, sosyal medyada küfürler savuran ve illegal işlerle bağlantılı olduğu söylenen kişilere kapılar sonuna kadar açılmıştır." dedi.

Eski partisine eleştiriler yönelten Yıldırım, İYİ Parti'den neden istifa ettiğini şöyle açıkladı;

İYİ PARTİ'DEN NEDEN İSTİFA ETTİ?

"KÜRESEL ÇIKARLARIN OYUNCAĞI OLMUŞ BİR PARTİ"

"Gelinen noktada küresel çıkarların oyuncağı olmuş bir partinin içinde bulunmayacağımı geç de olsa anlamış bulunmaktayım. Bir hayalin peşine takılarak 2017 yılında gittiğim İYİ Partide her şeyin bir kurgudan ibaret olduğunu anladım. İYİ Partide Ülkücüler sevilmez hatta her zaman dışlanır. Tüm Ülküdaşlarımdan, özellikle Genel Başkanım Devlet Bahçeli'den tüm kalbimle özür diliyorum. Yuvaya dönmekten son derece gururluyum. Yuvamda şehrimize, insanlarımıza hizmete devam edeceğim."

"YUVAYA HOŞGELDİN"

Veysel Şahin de MHP'nin Ülkücülerin baba ocağı ve de ana kucağı olduğunu söyelyerek Yıldırım'a "Yuvaya hoşgeldin." dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X