Cirit attığınız yola “araç girmiyor” diye iftira atıyorsunuz! İzmit’i otuz yıl öncesine götürmeyi başardınız “Utanmıyor musunuz?”

12 Mart 2024 00:15
İzmit'te kan kaybetmeye devam eden Fatma Kaplan Hürriyet, CHP'li isimleri kavga ve kaos ortamı yartmaları için görevledirdi. Yaptıkları saçma sapan açıklamalar ile kendilerini zora sokan CHPli isimler her açıklama sonrası kendi kalelerinde gol yemeye de devam ediyor.

İzmit'te kan kaybetmeye devam eden Fatma Kaplan Hürriyet, yaptıkları komik sataşmalar ile dikkat çekmeye devam ediyor. Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş’un seçim beyannamesini açıklamasının ardından, panikleyen ve tüm tuşlara basmaya başlayan CHP’li meclis üyesi adayları Mehmet Ümit Küçükkaya, Nazım Gençtürk, İlker Ulusoy gibi isimler Muharrem Tutuş’a yüklendi. Kavga ve kaostan beslenmeye ve buradan Hürriyet'e puan kasmaya çalışan CHP'li isimlere AK Partili meclis üyesi adayı Önder Karakaş'tan cevap gedi. AK Partili meclis üyesi adayı Önder Karakaş, İlker Ulusoy’un paylaşımını hedef alarak, CHP’lilere, “Utanmıyor musunuz?” Diye seslendi. 

 

İZMİT’İ 30 YIL ÖNCESİNE GÖTÜRDÜNÜZ

“Biliyoruz, huylu huyundan vazgeçmez! İzmit’i otuz yıl öncesine götürmeyi başardınız, şehir merkezinde kasası açık kamyonetlerde çöp topladığınızdan utanmadığınız gibi.Kendi araçlarınızla cirit attığınız yola “araç girmiyor” diye iftira atıyorsunuz.Biliyoruz, huylu huyundan vazgeçmez! İzmit’i otuz yıl öncesine götürmeyi başardınız, şehir merkezinde kasası açık kamyonetlerde çöp topladığınızdan utanmadığınız gibi.Kendi araçlarınızla cirit attığınız yola “araç girmiyor” diye iftira atıyorsunuz.Biz buradan ne anlıyoruz? Hem “Çalışmamız engelleniyor” sözünüz yalan. Hem Yürüyüş Yolunu siz bozuyorsunuz.Hem de sıkılmadan şikayet ediyorsunuz. Ne diyelim sizin için yol göründü.İster yürüyüş yolundan, ister Drag Pistinden…

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X