Körfezli Denizci ve Özlü mücadeleleri ile takdirleri topladılar

02 Ekim 2023 11:06
39. Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılan Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcuları mücadeleleri ile güreş severlerin büyük beğenisini kazandılar.

Levent Erdoğan Er Meydanı’nda yapılan güreşlere 45 başpehlivanın yanı sıra Minik I, Minik II, Teşvik I, Teşvik II, Tozkoparan, Ayak, Deste Küçük, Deste Orta, Deste Büyük, Küçük Orta Küçük, Küçük Orta Büyük, Büyük Orta, Başaltı ve Baş olmak üzere toplam 14 kategoride yapılan karşılaşmalara toplam 500’e yakın güreşçi katıldı.

 

HEDEFİMİZ HER ZAMAN BİRİNCİLİK

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcuları Alim Efe Denizci Teşvik 1 boyunda ve Ahmet Özlü’de küçük orta küçük boyunda üçüncü olurken, izleyenlerin büyük beğenisi ve takdirini topladılar. “Güreş severlerin ve otoritelerin bizlere gösterdikleri ilgi ve sevgisi bizi daha çok teşvik ediyor” diyerek duydukları memnuniyeti dile getiren Denizci ve Özlü aldıkları üçüncülük madalyaları sonrasında ileriki dönemlerde yapılacak diğer turnuva ve şampiyonalarda hedeflerinin birincilik ve yağlı güreşte iyi bir yer edinmek olduğunu söylediler.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X