LİSTE DEĞİŞTİ! “İZMİT İLÇE ÖRGÜTÜ OLARAK TALEPLERİMİZİ YERİNE GETİRDİLER”

30 Eylül 2023 17:26
İl Başkanı Bülent Sarı’nın listesinde Haydar Akar’ın yer alması sonrası CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve İzmit bölgesi delegeleri delegelikten istifa etmişti. İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan yaptığı açıklama ile “Bir sorun yok kongremize devam ediyoruz. Oylamaya katılacağız, oyumuzu kullanacağız. Listede istediğimiz değişiklik yapıldı, İzmit ilçe örgütü olarak taleplerimizi yerine getirdiler.” Dedi.

CHP Kocaeli İl Kongresi bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. İki adaylı gerçekleşen kongrede mevcut başkan Bülent Sarı ve Uğraş Çiftçi başkanlık için yarışacak. 642 delegenin oy kullanma hakkı bulunurken 30 yönetim kurulu üyesi ve 28 kurultay delegesi de belirlenecek. CHP İzmit Ilçe’nin yazdığı kurultay delege adayları ve yönetim kurulu üyesi adayları, daha önce destek açıklaması yaptıkları Bülent Sarı’ya tepki olarak listeden çıktığı iddia edilmişti. CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan yaptığı açıklama ile taleplerinin yerine getirildiğini ve kongrede oy kullanacaklarını söyledi.

“TALEPLERİMİZİ YERİNE GETİRDİLER”

“Bir itirazımız vardı. Biz kendi kongremizde bir söz vermiştik. Biz örgüte rağmen bir iş yapmayacağız. Ben de başında lider olduğum ilçe başkanlığını yaptığım bu örgütün taleplerini yerine getirmek için arkadaşlarımızla birlikte bir tavır ortaya koyduk. Milletvekilimiz ve diğer ilçe başkanlarımız ile birlikte görüşerek bu sorunu çözdüğümüzü düşünüyorum. Bir sorun yok kongremize devam ediyoruz. Oylamaya katılacağız, oyumuzu kullanacağız. Listede istediğimiz değişiklik yapıldı, İzmit ilçe örgütü olarak taleplerimizi yerine getirdiler.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X