MİLLET İTTİFAKI DEPREMZEDELERE HAKARET ETMEYE BAŞLADI!

15 Mayıs 2023 14:42
Deprem bölgelerinden Cumhur İttifakına destek gelmesi Millet İttifakını rahatsız etti. Dilini sertleştiren Millet İttifakı depremzedelere hakaret etmeye başladı.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri geride kaldı. Türkiye'de 60 milyon sandık başına gitti. Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.8 oranında oy alırken; Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 44.3’te kaldı. Oy sayımı devam ederken, 2023 seçimleri için 2. tur kesin olarak görülüyor. 

DEPREM BÖLGESİNDE CUMHUR İTTİFAKI ÖNDE

Deprem bölgesinde ise afetten zarar gören 11 şehirden Diyarbakır dışındaki 10’unda Cumhur İttifakı’nın seçimi önde tamamladığı görüldü. Yaşanan felaketin ardından iktidarın depremzedeleri yalnız bıraktığı ve seçimde bunun çok büyük bir avantaj sağlayacağını düşünen Millet İttifakı ise umduğunu bulamayınca dilini sertleştirdi.

MİLLET İTTİFAKI SEÇİMİN FATURASINI DEPREMZEDELERE KESTİ!

 İlk skandal yorum CHP Darıca Kadın Kollarında görevli Nevriye Cura Gir’den geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla ““Eeee ne demişler "acırsan acınacak hale düşersin" kahrolsun içimizde ki insan sevgisi... Demek yaşatmak yerine ölülerini iyi gömmüşler” ifadelerine yer verirken, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Şafak Akın İbiloğlu ise;" Depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta Erdoğan: %69. Hani insanlar yardım beklerken sosyal medyanın kesildiği günler....  Deveyi diken, sonra neydi...” yorumunda bulundu.

 

Bu çirkin paylaşımın ardından gelen yorumlarda da aynı tutum sergilendi. İşte o yorumlar;

 

 

 

 

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X