Modern ve Güvenilir Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

05 Eylül 2023 10:07
Başiskele’de vatandaşların daha konforlu ve güvenli ulaşım sağlamaları için kentin dört bir köşesinde kalıcı ve estetik işler devam ediyor.

Başiskele Blediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Aydınkent Mahallesi Hacı Mecid Bulvarı ve Damlar Mahallesi Hacı Halil Serim Sokak’ta üst yapı yenileme çalışmalarını tamamladı. 

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ÇALIŞMALARA YAKINDAN TAKİP

“Yol Medeniyettir” şiarıyla Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün öncülüğünde kentte üst yapı çalışmaları yapılmaya, yeni imar yolları açılmaya ve kent içi ulaşımdaki konforu arttırılmaya devam ediliyor. Başkan M. Yasin Özlü de kent genelinde yürütülen çalışmaları yakından ve yerinde inceliyor ve teknik ekibinden çalışmalar hakkında bilgiler alıyor.

KENTE YENİ YÜZ KAZANDIRILIYOR

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri birçok farklı noktada yapılan çalışmalarla yolları yenileyerek konforlu hale getirerek ilçeye yeni yüz kazandırmaya devam ediyor. Başiskele’nin her bir mahallesinde üst yapı hizmetlerini kesintisiz sürdüren belediye ekipleri, üst yapı çalışmaları ve çeşitli nedenlerle bozulan yolların bakım ve onarımını da tamamlıyor.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X