Zeytinoğlu'nu savundu Siyasi isimlerin “Başkan ne dedin” diye sormaları gerekirdi

17 Şubat 2023 10:19
Kocaeli sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nun meclis toplantısındaki sözleri sonrası pek çok siyasi isim tepkilerini dile getirmişti. KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul siyasi isimlerin telefon açarak “Başkan ne dedin” diyerek sormaları gerektiğini söyledi.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, geçtiğimiz meclis toplantısında depremzedelere yönelik bazı açıklamalarda bulunarak meclis üyelerini uyardı. Deprem bölgesinden gelenlerin işe alınmaması gerektiğini söyleyen başkana pek çok kesimden tepki geldi. Siyasi isimlerin de aralarında olduğu bu tepkiler çığ gibi büyüdü. Bugün basın açıklaması düzenleyen Başkan’a ise KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul da eşlik etti. Tuğrul siyasi isimlerin başlıklara bakarak tepki vermesinin yanlış odluğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı;” Ben siyasi isimlerin bu tepkiyi sadece bir başlığa bakarak verdiler arasalar ulaşırlardı. Arayıp ta başkan ne dedin diye sorsalardı böyle şeylere gerek kalmazdı. “ dedi.

KOLAYA KAÇMAK İSTEMİYORUZ””


“ Bizim 15 Şubat meclisimizde başkanın ifade ettiği konuda bir kısım arkadaşımız deprem bölgesinden gelenleri işe almayın başlığı attı. Ama kolaya kaçmayacağız Kocaeli de ara eleman bulma sıkıntı yaşıyoruz. Bunun kolay yolu depremzedeleri işe almak ama biz kolaya kaçmak istemiyoruz. Buradaki vatandaşın Pazar yerini muhafaza etmesi lazım. Bizim yoğunluğumuz sanayi kuruluşlarına yönelik olacak. El birliği ile bunu aşacağımıza inanıyorum. “

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X