SİZİ BİR MASADA GÖRMEZSEM 'HAKKIM HARAM OLSUN' DEDİ! BAŞARIR SÖZ VERDİ

02 Eylül 2023 13:47
Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşiyor. Kongrede söz alan Zihni Tosun “Genel Merkez olarak ben gebermeden bunları bir masada görürsem hakkımı helal edeceğim, görmezsem hakkım haram olsun.” Dedi. CHP Grup Başkan vekili Ali Mahir Başarır bahsi geçen isimleri aynı masada toplayacağına söz verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşiyor. Mevcut İlçe Başkanı Gökhan Darcan’ın aday olmadığı kongre 2 adaylı gerçekleşecek. Seçimde Cengiz Çakar ve Gökhan Ercan CHP İzmit İlçe Başkanlığı için yarışacak.

“HAKKIN DA YOK HADDİN DE”

Zihni Tosun, “Son dönemlerdeki seçimlerde gözümüzden yaşlar gelerek kaybettik. Kazanacağımız seçimi verdik. Ben hasta yatağımdan kalkıp geldim, çalıştım. Ben arkadaşlarımın harici konulara değineceğim. Benim erkeğim eli kadına kalkmaz, türbanlısıymış, türbansızmış. Benim kadınım sürtük değil. Bunu diyen teneke kabadayılar yıllarca bizi susturdular, içeri atarlar. İyi de kardeşim siz neden konuşmuyorsunuz, anamızı gevrettiniz millet aç yatıyor aç. Kalkıyor ama onurumuzu bırakın bari ya. Bizim hanımlarımıza sürtük demeye haddin de yok hakkın da yok.

“ANLAŞAMADIĞINIZ NE VAR”

Gelelim yerele Genel Merkeze mesajım var yereldeki bu akıllı yakışıklı muhteşem hanımları bakın belediye başkanımız çok güzel, vekillerimiz çok iyi aranızda ne var anlaşamıyorsunuz ya, eksik olan nedir ne? İçimde ukde olarak geberip gidecem Fevziye’de kahkaha atıp beni de uyuz edeceksiniz. Fatma hanım öyle Fatma hanım böyle Fatma Hanım CHP’li ona söylenen kelimeler bize söyleniyor. Haydar Akar’a Hikmet Erenkaya’ya söylenenler bize söyleniyor. Tamam aramızda eleştiriler olabilir ama kol kırılır yende kalır gazetecilere demeç, sütunlara manşet bunlar ne oluyor. Genel Merkez olarak ben gebermeden bunları bir masada görürsem hakkımı helal edeceğim, görmezsem hakkım haram olsun. Sayın vekilim sana söyledim bir çorba iç dedim. Nolur birleşelim belediye seçimini alalım. “

"İLK FIRSATTA OTURCAĞIZ"

Ardından söz alan Başarır “İlk fırsatta saydığın isimler ile birlikte bir masada oturacağız bir çorba içeceğiz çorbayı da ben ısmarlayacağım”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X