Yuhalayıp ayran fırlattılar Togg'a çirkin hareket

18 Mayıs 2023 10:39
Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg, yolların tozunu atarken yerli otomobili hazmedemeyenler harekete geçti. Kütahya'da oynanan lig maçı öncesinde sergilenen Togg'a bir grup tarafından ayran, bozuk para atıldı. O görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Türkiye yaklaşık bir asırlık hayalini gerçekleştirerek ilk yerli otomobilini üretti ve T10X modelini satışa sundu. İlk yerli elektrikli otomobiller Türkiye'de sahiplerine teslim ediliyor. Mart ayının sonlarında yollara çıkmaya başlayan Togg, büyük heyecan uyandırırken, kimileri ise Türkiye'nin kendi otomobilini geliştirmesini hazmedemiyor. 

Togg, Türkiye'nin dört bir yanında sergilenmeye devam ediyor. İzmir'den Ağrı'ya kadar 81 ile ulaşan T10X modeli gittiği her yerde sevgi seliyle ve Türk bayraklarıyla karşılanıyor. Ancak TFF 3. Lig'de oynanan Bld. Kütahyaspor- Eskişehirspor maçında bir grubun Togg'a karşı çirkin bir harekette bulunduğu ortaya çıktı.

TOGG'A AYRAN VE BOZUK PARA ATTILAR

Dumlupınar Stadyumu'nda geçtiğimiz hafta oynanan Belediye Kütahyaspor-Eskişehirspor maçına Togg damga vurmuştu. Stadyumda Togg otomobili tur atarak taraftarları selamlamış, onlarca kişi Togg'u alkışlarla karşılamıştı. Ancak sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre, Bld.Kütahyaspor ile Eskişehirspor takımları arasında oynanan maç öncesinde çirkin bir olay da yaşandı.

 

Özellikle Twitter'da yayınlanan görüntülere göre, stadyumda bazı taraftarların Togg'a bozuk para ve ayran fırlattığı görüldü. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından taraftarların çirkin harekete büyük tepki çekti. 

Bununla birlikte, bir dönemin efsane Anadolu takımı olan Eskişehirspor üst üste aldığı yenilgiler sonrasında bölgesel amatör lige düştü. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X