Tutuş, Hürriyet’in seçim öncesi yaptığı paylaşım üzerinden Ti’ye aldı

29 Mayıs 2023 08:44
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi Mayıs Ayı Meclis toplantısında Cumhur İttifakı’na seçim göndermesi yaparak “11 gün sonra bütün dönem kapanıyor” diyen Çetin Sarıca’yı seçimden sonra tiye aldı.

İlgili Video için tıklayın 

Türkiye’nin merakla beklediği Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri sonuçlandı. Erdoğan yine ezici bir üstünlükle sandıktan zaferle çıktı. Yurt genelinde seçim zaferi çoşkulu bir şekilde kutlandı, vatandaşlar sokaklara akın etti.

TÜN DÖNEM KAPANIYOR “

Kocaeli’de de oldukça hareketli geçen seçim dönemi çalışmalarında siyasi isimler birbirine sıkça gönderme yaparak meclis kürsülerinden de mesajlar verdi. İzmit Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’u hedef alarak seçim göndermesi yapan İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca “11 gün sonra bütün dönem kapanıyor” ifadelerini kullandı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise sosyal medya hesabı üzerinden “Başkanvekilimiz Çetin Sarıca’dan net cevap” yorumunda bulunarak o anları paylaştı.

“BEKLİYORUZ KAÇMAK YOK”

Seçimden Cumhur İttifakı zaferle ayrılınca muhalefet de sessizliğe büründü. Tutuş, o konuşmayı tekrar hatırlatarak Sarıca ve Hürriyet’i tiye aldı. Sosyal medya hesabı üzerinden “Kapandı mı dönem Koyalım mı bunu da yürüyüş yolunda ekranaİkinizi de ilk meclise bekliyoruz. Kaçmak yok.”dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X