VATANDAŞA RÜŞVET VERDİK AMA BİZE OY VERMEDİ!

02 Eylül 2023 13:04
Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşiyor. Kongrede söz alan Haydar Akar, geçtiğimiz seçimde vatandaşa rüşvet verdiklerini fakat yine de seçimi kazanamadıklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşiyor. Mevcut İlçe Başkanı Gökhan Darcan’ın aday olmadığı kongre 2 adaylı gerçekleşecek. Seçimde Cengiz Çakar ve Gökhan Ercan CHP İzmit İlçe Başkanlığı için yarışacak.

“VATANDAŞA RÜŞVET VERDİK”

TBMM eski Başkan Vekili Haydar Akar, “Yılgınlığa gerek yok. Çok kongrelere gittik. Arkadaşların motivasyonu gerçekten bozuk bu kez olacağına hepimiz çok inanmıştık . 70 yıldır bu insanlar CHP’ye oy vermiyor. Biz vatandaşa rüşvet verdik, basında burada bunu söylemek de doğru değil de. Mali açıdan her şeyi söyledik, gelmiş geçmiş en kapsamlı program dedik ama vatandaş bize oy vermedi. Neden vermiyor? En başta güven problemi var, dinsel algılar var. Bir dönem muhafazakâr olduk, komünist olduk, dinsizlikle itham ettiler son dönemde de terörist olduk. Bu böyle miydi hayır değildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X