AK PARTİNİN SON AÇILIŞI COŞKULU GEÇTİ

12 Mayıs 2023 21:21
AK Parti’nin İzmit’te gerçekleştirdiği son seçim irtibat bürosu açılışı Cumhuriyet Bulvarı’nda (yürüyüş yolu) miting havasında gerçekleşti. Gerçekleşen açılışta konuşan Başkan Büyükakın “Milletin aklıyla alay edenlere milletimiz cevabını 14 Mayıs’ta verecek” dedi.

AK Parti İzmit’te 14 Mayıs seçimlerine bir gün kala son seçim irtibat bürosu açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. Gerçekleşen açılışa, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti milletvekili İlyas şeker, Milletvekili adayları Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sadettin Hülagü, Mehmet Akif Yılmaz, Ali Güney, İbrahim Efe, Erkan Aksoy, AK Parti MKYK üyesi Davut Şiviloğlu, önceki dönem İl Başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katıldı.

PAZAR GÜNÜ DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANACAK

Miting havasında gerçekleşen programda açılış konuşmasını yapan İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş; “Büyük gün geldi çattı. 1950 yılında Adnan Menderes ‘yeter söz milletindir’ dedi. Bugün de biz yeter, söz milletindir diyoruz. 2001 yılında başlayan bu kutlu yürüyüşün başkanı, 11 yıl önce hedef 2023 demişti, ileriye dönük on yıllık hedefler koyan insanın hedefleri anlaşılamadı. Biz kazanırsak şunu yaparız, bunu yaparız demiyoruz. Biz kazandığımızda Türkiye kazanacak” dedi.

MİLLETİMİZ 14 MAYIS GÜNÜNÜ BEKLİYOR

Coşkulu kalabalık tarafından sürekli konuşması kesilen  Başkan Büyükakın; “Meydanları böyle coşkulu gördükçe ne yapacaklarını şaşırdılar. Birtakım iftiralar, nereden geldiği belli olmayan kasetler ortaya çıkardılar. Dün Muharrem İnce adaylıktan çekildi. Çekilirken FETÖ ile kendisine kumpas kurulduğunu söyledi. Kimin FETÖ ile iş birliği yapacağı ortaya çıktı. FETÖ ile iş tutukları ortaya çıkınca Rusya yaptı diyorlar. Tabi doğalgazı da Rusya verdi. TOGG da İtalya’da üretiliyor. HDP ile oturup anlaştınız. Neden çıkıp terörü lanetlemediniz. Millet aklıyla alan edenlere Pazar günü, milletimiz cevabını en doğru şekilde verecektir” dedi.

“NE SÖZÜ VERDİN BEBEK KATİLİNE?”

Başkan Büyükakın’ın ardından konuşan Milletvekili Katırcıoğlu; “İzmit muhteşemsin. 14 Mayıs’ın sonucu burada, İzmit’in kalbinde. Buraya kadar gelip miting yapıyorlar hapishanelerin kapısını kıracağız diyorlar. Aslında tam acık ve net kim kimle beraber ne yapmak istiyor, kimlere ne vaatlerde bulunmuşlar, her şey milletimin önünde acık ve net sergileniyor tarafımız belli. Bu operasyonlara bunların kirli oyunlarına karsı 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan diye cevap vereceğiz. Ne sözü verdin bebek katiline? Yerel yönetimlere özerklik vereceğiz diyorlar. Çıkıp da dediler mi yalan diye, ‘biz bebek katillerini bırakmayacağız’ dediler mi? Biz sizinle birlikte söz verelim. Eren Bülbül’ün kanı yerde kalmayacak, Aybüke öğretmenin kanı yerde kalmayacak, söz mü? Şehidimiz Fethi Sekin’in kanı yerde kalmayacak, söz mü? Türkiye’de terör devleti kurulmayacak, söz mü? 14 Mayıs’ta en büyük oyla sandıkları patlatacağız, Söz mü? Dedi

 “MİLLETİMİZ BİZİ SEVİYOR”

Son olarak vatandaşlara konuşan İl Başkanı Talus;”Muhalefet ne yaptı? FETÖ’den talimat aldı. Milli savunma sanayimde SİHA, İHA yok dediler, hepsini gördünüz mü? Cumhurbaşkanımız müjdeyi sıraladı. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 8’i almak için çalışıyoruz elimizden geleni yapıyoruz. 9. Sıra milletvekili adayımız İzmit’in çocuğu benimde siyaset sahnesinde çalışmaktan mutluluk duyduğum Ali Güney kardeşimi çıkarmak zorundasınız. Burada şehit kardeşine küfür edenler. ‘Öcalan ve Selo sizi hapisten çıkaracağım’ diyen Bay Bay Kemal’i mutfağına göndermeye hazır mıyız? Tüm Dünya’ya Recep Tayyip Erdoğan için ‘Bu adam yine kazandı’ dedirtmeye hazır mıyız? Dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X