Kandıralı gençlerden Hülagü’ye sevgi seli

29 Nisan 2023 18:28
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kandıra’da gençlerle buluştu. Yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Hülagü, “Türkiye’yi yeni yüzyılda gençlerimizle birlikte daha ileriye taşıyacağız” dedi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, gün boyu Kandıra’daydı. Bir çok ziyarette bulunan, vatandaşlarla sohbet eden Hülagü, günün yorgunluğunu da gençlerle attı. İlçe Başkanı Erol Ölmez ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Dursun’un da katıldığı toplantıda gençlerle bir araya gelen Hülagü, gördüğü ilgi karşısında teşekkür ederek, “Birlikte güzeliz, birlikte güçlüyüz. Türkiye Yüzyılı için hazırız” dedi.

SİZLERLE HEDEFE ULAŞACAĞIZ

AK Parti’de en güçlü dinamiğin gençler olduğunu belirten Hülagü, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye’yi 21 yıldır gençlerimizle birlikte gençlerimizin geleceği için hazırlıyoruz. Eğitimden sanata ve istihdama kadar bir çok yeniliklerin temeli AK Parti ile atıldı. Şimdi önümüzde Türkiye’nin yeni yüzyılı var. Onu yükseltecek ve hedeflerine ulaştıracak olan sizlersiniz” dedi.

DOĞRU ADIMLA YOLA DEVAM

Gençlerin gücü ve enerjisi ile AK Parti’nin 14 Mayıs’ta da sandıktan zaferle ayrılacağına inandığını belirten Hülagü, “ Doğru adımlarla yola devam edeceğiz. Ülkenin geleceğini sizlere teslim ederken de gözümüz arkada kalmayacak. Bugün ülkemizde üretimden istihdama her alanda ölçek öylesine büyümüştür ki Türkiye’yi 21 yılda nereden nereye getirdiğimizi anlatırken bazı örnekleri unutabiliyoruz” dedi.

GENÇLERİMİZ TEKNOLOJİ LOKOMOTİFİ

AK Parti döneminde teknolojiye yapılan yatırımlarla gençlerin önünün açıldığını belirten Hülagü, “Gençlerimizi geleceğin mesleklerine hazırlıyoruz. Rektör olarak görev yaptığım dönemde de bu konu önceliğimde şimdi de öyle. Savunma sanayinde bunun karşılığını da görüyoruz. Her bir proje tasarım, yazılım, üretim gücüyle, gençlerimizin geleceklerini inşa eden birer teknoloji lokomotifidir” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X