Mezarlıkta baltalı saldırı: 2 kişi ağır yaralandı

23 Ekim 2023 23:06
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde mezarlığa giderek madde kullandıkları ileri sürülen iki kuzen, husumetli oldukları şahsın baltalı saldırısına uğrayarak ağır yaralandı.

Olay, Körfez ilçesine bağlı Yukarı Hereke Mahallesi Eski Osmanlı Mezarlığında meydana geldi. İddiaya göre, amca çocukları olan Y.B. (25) ve H.B. (21) geç saatlerde mezarlığa giderek madde kullanmaya başladı. İki kuzenin mezarlıkta olduğunu öğrenen ve daha önceden aralarında husumet bulunan C.Ş. (24), yanına aldığı balta ile mezarlığa gitti. İki kuzenle tartışmaya başlayan C.Ş., daha sonra baltayla saldırmaya başladı. C.Ş., Y.B.'yi sırtından ve karnından, H.B.'yi ise baldırından ve elinden baltayla yaralayarak kaçtı. Çığlıkları duyarak mezarlığa gelen vatandaşlar iki kişinin kanlar içinde olduğunu görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İki yaralının da durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olaya ilişkin inceleme başlatan jandarma ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı. İfadeleri sonrasında iki kişi serbest bırakılırken C.Ş. ise adliyeye sevk edildi. Savcı karşısına çıkarılan C.Ş. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X