Dilovası'nda, Karla mücadele ekipleri 7/24 sahada
TUZLAMA VE KÜREME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Ekipler, gece gündüz kar küreme ve tuzlama araçlarıyla yollarda olası buzlanmaları önlemek için önlem alıyor. Özellikle ana yolların ve hastane, okul, kamu kurumları gibi önemli noktaların ulaşımda aksama yaşamaması adına çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi için yoğun bir mesai harcayan ekipler, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren sahada mücadeleye devam ediyor.
BAŞKAN ÖMEROĞLU: "EKİPLERİMİZ SEFERBER OLDU"
Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların mağdur olmaması için belediye ekiplerinin canla başla çalıştığını belirtti. Başkan Ömeroğlu, "Kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte ekiplerimiz hemen harekete geçti. 7/24 esasına göre çalışan ekiplerimiz, mahallelerimizde, ana arterlerde, cadde ve sokaklarımızda karla mücadele ediyor. Tuzlama ve kar küreme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması için tüm imkânlarımızı seferber ettik" dedi.
VATANDAŞLAR MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ
Dilovası Belediyesi’nin karla mücadele çalışmaları, vatandaşlardan da takdir topladı. Özellikle sabah saatlerinde yolların açık olması ve ulaşımda aksama yaşanmaması, belediye ekiplerinin titiz çalışmasının bir sonucu olarak görülüyor.
Dilovası Belediyesi ekipleri, kar yağışı devam ettiği sürece sahada olmaya devam edeceklerini belirterek, vatandaşların da gerekli durumlarda belediyenin çağrı merkezine ulaşabileceklerini ifade edildi.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- Yalova'da karısını öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis 02 Nisan 2026 Perşembe
- Darıca'da öğrenciler trafik kurallarını uygulamalı öğreniyor 02 Nisan 2026 Perşembe
- Sağlık ve ekonomide güçlü sistem hedefi bu görüşmede ele alındı 02 Nisan 2026 Perşembe
- Kartepe'de yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışmaları sürüyor 02 Nisan 2026 Perşembe
- Hastanede deprem farkındalığı etkinliği 02 Nisan 2026 Perşembe
- Cesedi ormana gömüp mahkemede birbirini suçlayan kardeşler cezadan kurtulamadı 02 Nisan 2026 Perşembe
- Tramvay tutkunu 6 yaşındaki Muhammet Enes'in hayali gerçeğe dönüştü 02 Nisan 2026 Perşembe
- Kamyondan düşen tomruk seyir halindeki otomobile saplandı 02 Nisan 2026 Perşembe
- Sakatlanan futbolcuyu maçın hakemi kucağında taşıdı 02 Nisan 2026 Perşembe
- “Biz Birlikte Türkiye’yiz” temalı ilçe sergileri başlıyor 02 Nisan 2026 Perşembe