AK Parti, haftalık yönetim toplantısını yaptı

15 Ağustos 2023 13:40
AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nun haftalık olağan toplantısı, Başkan Dr.Şahin Talus başkanlığında pazartesi günü gerçekleşti. Yaz aylarındaki teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, yönetimden ayrılan İbrahim Gürsel’e de veda edildi.
ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ 
 
AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısı pazartesi akşamı Başkan Dr.Şahin Talus başkanlığında il binasında yapıldı. Milletvekilleriyle birlikte yapılan saha çalışmalarının değerlendirildiği, yeni planlamaların yapıldığı toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın Basın Danışmanı olarak atanan İbrahim Gürsel’e de veda edildi. Dört yılı aşkın süre İl Tanıtım Medya Başkanlığı görevini sürdüren Gürsel’in yerine aynı toplantıda Murad Ergelen getirildi. AK Parti Kocaeli İl Tanıtım Medya Başkanı Murad Ergelen, daha önce icra kurulunda Ar-Ge Başkanıydı. 
TALUS, BAŞARI DİLEDİ 
 
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, “Haftalık olağan yürütme ve yönetim kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. Yeni bir seçim sürecinin startını verdiğimiz yaz aylarında yapılan çalışmaları değerlendirerek, yeni planlamalarımızı gözden geçirdik. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın Basın Danışmanı olarak atandıktan sonra yönetimden affını isteyen Tanıtım Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız İbrahim Gürsel’e de veda ettik. Kendisine teşkilatımıza ve davamıza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X